Fra Næstved til Malaga

Da jeg lå i min seng i morges, slog regnen mod ruden. Det gode er, at det lyder meget værre indenfor, end det egentlig er. Det allerbedste er, at det var tørvejr, da vi startede Fredskov Marathon kl. 9.00. 

Vi slap ikke helt for regnen under marathonløbet, og jeg skiftede tøj undervejs, da jeg var gennemblødt. Heldigvis regnede det ikke konstant, så man kan sige, at vejret var blandet uden sol. 

Efter dagens marathon, nr. 70 i træk, har jeg løbet fra Næstved til Malaga i Spanien. Nu bevæger jeg mig snart udenfor Europa 🙂

Mine ben har det stadig hårdt, og jeg må gøre noget. Derfor har jeg efter løbet drukket min første proteindrik. Det er jo ikke umuligt, at kroppen mangler noget materiale til genopbygning, og det måske er derfor, at jeg har ondt i mine ben. Jeg må prøve mig frem 🙂

I morgen skal jeg til Odense og løbe H. C. Andersen Marathon. Det er et stort løb – det andet største marathon i Danmark – med 1525 deltagere på marathondistancen. Vi skal løbe en rundstrækning på 21,1 km to gange, og det bliver i solskinsvejr. Ulrich tager med som hepper. Jeg nyder at have ham med, så det glæder jeg mig til 🙂

Nu vil jeg hjælpe kroppen med restitution ved at tage en lur. Det er jeg ikke så god til at prioritere, men i dag kan det lade sig gøre, så god nat 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 22. september 2012, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.08.58
Løb nr. 70
Løb tilbage 296
Kilometer i alt 2.954,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/fra-naestved-til-malaga/

1 kommentar

    • Berit Jessen on 23. september 2012 at 07:19
    • Svar

    Ha’ et godt løb i Odense, Annette 🙂 Det bliver mit første officielle maraton, og jeg håber at se et glimt af dig – og at løbe et maraton sammen med dig, inden dit projekt er “løbet til ende”!

Skriv et svar

Your email address will not be published.