Hjertelig TAK

Så blev det alligevel mit marathon nummer 150 i dag (i alt).

I går aftes så det ud til, at det blev det første marathon uden de tre deltagere, der betyder, at løbet kan tælles med i den officielle marathonstatistik. 

Henning Baginski havde en fridag, og han havde meddelt mig, at han løb med om alle omstændigheder. Hvad jeg ikke vidste var, at han brugte tiden til at overbevise Christina Lagersted om, at hun skulle tage turen med os.

Christina løb sit første marathon på samme rute den 27. juli, og i dag fjorde hun det igen – bare som en træningstur 🙂 Henning og Christina fulgtes med mig hele vejen, så det var en super hyggelig tur.

Jeg må indrømme, at det var ret surt at tænke på, at jeg skulle løbe marathon nummer 149 to gange. At tiden var kommet til det første uofficielle marathon i 366/365. Jeg ved jo, at den dag nok kommer, men skulle det lige være nu. Så da jeg vågnede i morges håbede jeg stadig på, at der var en, der ville dukke op.

Mine bønner blev hørt 🙂 Takket være Christina og Henning løb jeg mit marathon nummer 150 i dag, og alle løb i projektet er stadig officielle. HJERTELIG TAK. Alle deltagere fik en gave med hjem af min mor 🙂

 

Min mor har flere gange løbet en runde med mig, når jeg har løbet marathon. I dag var hun frisk på mere, så hun løb to runder sammen med os. Jeg er super stolt af min seje mor 🙂

Det blev endnu et Fredskov Marathon jeg aldrig vil glemme, og smilet er stadig stort 🙂

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 10. september 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.51.57
Løb nr. 58
Løb tilbage 308
Kilometer i alt 2.447,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/hjertelig-tak/

3 kommentarer

  • Ena on 11. september 2012 at 20:57
  • Svar

  Hej Annette.

  Jeg har virkelig også lyst til at løbe med og det ville så blive min første mt. Har bare lige et logistisk problem og et lille job som skal koordineres.. Men løber indtil videre ikke længere end den halve distance.

  Jeg synes det er så flot af dig og er dybt imponeret. Skal lige ind og tjekke hver dag, hvordan din dag er gået.

  Held og lykke fremover og håber jeg en dag også kan være med på din Fredskov Marathon

  • Elisabeth on 11. september 2012 at 16:20
  • Svar

  Hej Annette
  Følger dig dagligt, og har det som Graziella – lur mig om jeg ikke dukker op:-). Fantastisk – løb on!
  kh Elisabeth

  • Graziella Sharifpour on 10. september 2012 at 17:22
  • Svar

  Du kan sgu også få mig til at blive helt ivrig efter at løbe flere maratoner så på trods af jeg først skal løbe i november igen, kan jeg ikke lade være med at lege med tanken om jeg skal en tur med dig inden…

Skriv et svar

Your email address will not be published.