Skodsborg Marathon, VM-Ruten

 

Løbet i dag var samtidig en indsamling til forskning i type-1 diabetes via Juvenile Diabetes Research Foundation, www.jdrf.dk. Et rigtig godt formål at støtte og man behøver ikke løbe marathon for at gøre det. Alle kan bidrage ved at indbetale på reg. 6610, konto 4842500.

Det var min første gang på VM-Ruten, hvor vi følger den officielle 14 km rute fra VM i landevejscykling i 2011. Der er flere gode stigninger, som vi havde glæden af tre gange.

Jeg er priviligeret og havde endnu et marathon i godt selskab. De første 8 km havde jeg selskab af et par af gutterne, men de blev trætte af det langsomme tempo og satte fart på 🙂

Efter 14 km ankom Erhard Filtenborg og jeg i depotet samtidig, og vi fortsatte turen sammen. Det er en fornøjelse at løbe med Erhard, som er en meget erfaren marathonløber med mere end 400 marathonløb i over tredive forskellige lande. Imponerende 🙂

I går var en travl dag, hvor jeg stort set ikke nåede at sidde med benene oppe, og da jeg stiv i kroppen stod ud af sengen i morges, tænkte jeg, at det er utroligt, at jeg kan løbe et marathon 🙂 Stivheden forsvandt sammen med søvnen i øjnene, og jeg var frisk, da starten gik kl. 9.00 i Nærum.

Jeg er rigtig glad for mine specialformede såler, som jeg har løbet med i to dage. De er behagelige at have på, og ømheden i den forreste del af min fod er formindsket meget.

Nu krydser jeg fingre for, at der melder sig en løber på banen til i morgen. Vi er to, der er klar til marathon, men vi mangler den sidste marathonløber, før det er et officielt løb. 

Jeg er afklaret med, at dagen kommer, hvor vi ikke er tre til start. Jeg løber om alle omstændigheder, og løbet tæller med i projektet. Det tæller bare ikke med på den officielle liste over, hvor mange marathon jeg har løbet i alt.

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 9. september 2012, kl. 9.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.55.29
Løb nr. 57
Løb tilbage 309
Kilometer i alt 2.405,4 km

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/skodsborg-marathon-vm-ruten/

2 kommentarer

 1. Jeg er fuldstændig overvældet over dit projekt! Fantastisk. Og tusinde tak for din støtte til JDRF.

  • Tina Blichfeldt on 9. september 2012 at 20:55
  • Svar

  Kære Anette,
  Så imponerende en indsats fra din side igen idag!!!!!!
  Ingen kan komme så smilende i mål efter en Marathon som du 🙂
  Tak for din støtte til JDRF.
  Kh Tina

Skriv et svar

Your email address will not be published.