Var det mon bunden?

Nej, det var ikke bunden. Nu skal jeg ikke gøre det værre, end det er. Jeg er jo ikke skadet. Jeg kan stadig løbe. Jeg er bare rigtig meget total og helt ekstrem træt. Nu betaler jeg regningen for manglende restitution og for meget om ørerne. 

Det kan jeg godt klare, selvom den trækker tårer. På et tidspunkt under løbet i dag måtte jeg bare lade tårerne løbe. Det var bare så hårdt – hvert skridt gjorde ondt i mine ømme og trætte ben. Jeg kom igennem, men der var ikke så mange smil, som der plejer at være. Her er et 🙂

Dagens kommentar: En gartner på Vestre Kirkegård kom kørende i sin lille golfbil op på siden af mig og sagde, at jeg skulle spænde ploven fra. Min svar var, at jeg ikke forstod, hvad han mente. "Du løber så langsomt, at man skulle du tro, du trak en plov," var hans kommentar. Så kunne jeg også meddele ham, at det føltes sådan 🙂

Nu skal jeg stille og roligt igennem de næste dage, så kommer jeg ud på den anden side med friske ben og overskud.

Dagens tal er 66. Tony Gren løb sit marathon nummer 66. Han har givet den gas i år. I dag var hans løb nummer 39 i år. Hans mål er at komme i Klub 100 Marathon i Sverige, som hans hustru Susanne Gren har stiftet.

Det var mit marathon nummer 66 i træk. Nu er der KUN 300 tilbage 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 18. september 2012, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon i København, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.12.16
Løb nr. 66
Løb tilbage 300
Kilometer i alt 2.785,2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/var-det-mon-bunden/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Ulla on 20. september 2012 at 22:06
  • Svar

  Kære dejlige og seje, Anette

  Jeg glæder mig gang på gang, over dine indlæg. Det bliver så fedt for dig, at stå i målet til sidst. Jeg hepper på dig, hver eneste dag 🙂

  Keep up the good work!!!
  Ulla

  • Betina Astrup Clemmensen on 18. september 2012 at 21:32
  • Svar

  Og imorgen ved denne tid er der KUN 299 tilbage 🙂

  • tina on 18. september 2012 at 19:16
  • Svar

  Kære Annette

  Din seje kvinde, du er utrolig og du klare det så flot,-)

  Husk smerte er midlertidigt stolthed er for evigt.

  jeg kommer snart og løber et løb med dig, som tak for Knuthenborg turen og for at bage op om dit projekt.

  Så bliv ved og smil, tud og råb hvis det hjælper, bare du forsætter.

  Bedste hilsner Tina

  • Jonas Nielsen on 18. september 2012 at 18:01
  • Svar

  Hej Annette.

  Damn hvor du kæmper – og hvor er det flot det du har gang i. Jeg er sikker på at du nok skal få motivationen og kræfterne igen. Ellers tænk på Knuthenborg – var en sand fryd. Tænk på at du gav over 300 løbere en kæmpe oplevelse – en uforglemlig dag. Så går de næste dage helt sikkert også 🙂

  Og hey, 300 tilbage eller sagt på en anden måde – du har næsten klaret 1/5 af alle løbene allerede.

  Jeg håber selv jeg når et par Fredskov Marathon i løbet af efteråret og vinteren for at bakke op om dit projekt sååhhh – keep on going 🙂 Vi er mange der følger dig her og på Twitter.

Skriv et svar

Your email address will not be published.