Trætte ben

I sidste uge restituerede jeg ikke nok, og det mærker jeg nu. Der skete for meget, og i denne uge slår jeg bremsen i.

Det hjælper selvfølgelig meget, at Marathon i Knuthenborg er afviklet Det tog meget energi i sidste uge. I denne uge giver det energi, når jeg tænker tilbage på en skøn lørdag i Knuthenborg blandt glade mennesker, eller når jeg læser alle de positive tilkendegivelser fra deltagerne 🙂 

Trail-løbet i går gav næring til mine ømme lår, så jeg mødte træt op i morges men med et smil og gå-på-mod 🙂

Smilet holdt hele vejen, men benene blev mere trætte. Jeg fulgtes med Lene Bruun hele vejen, så det var super hyggeligt. Hun har været med til fire Fredskov Marathon i de sidste 11 dage. Fantastisk opbakning som jeg møder over det hele. TAK 🙂

Ulrich er i fuld gang med resultatlister fra Knuthenborg og billeder. Det er også min plan at skrive lidt mere om alle oplevelserne i Knuthenborg, men det bliver nærmere jul 🙂

Senere på ugen regner jeg med, at mine energidepoter er fyldt op og kræfterne er tilbage. Så kan jeg overskue lidt mere igen.

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 17. september 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.08.45
Løb nr. 65
Løb tilbage 301
Kilometer i alt 2.743,0 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/traette-ben/

1 kommentar

  • Helle Hjort Lund on 17. september 2012 at 17:23
  • Svar

  Kære Annette.
  Jeg er fuld af beundring over dit projekt. Jeg synes, du er så sej. Jeg fortæller alle jeg møder på min vej om dit projekt. Min søn, der går på handelsgymnasiet, var også meget imponeret over dig og han havde fortalt sine kammerater om dig, men der var ingen, der troede på ham, så de måtte ind og kigge på din side for at blive overbevist.

  Jeg er her i sommer faldet ned af en trappe og har brækket 3 ribben, men det har været så motiverende og inspirerende at følge dig hver dag, så i forrige uge løb jeg halvmarathon i København. Jeg har stadig mit første marathon til gode, men er så opsat på at løbe et inden alt for mange måneder. Mit mål er også at komme til Næstved og løbe et med dig, inden dit løbeår er omme.

  So keep up the good work. Jeg håber, du snart får dine kræfter tilbage.

  Mange hilsener fra
  Helle

Skriv et svar

Your email address will not be published.