Variation er godt

Variation er godt – det tænkte jeg mange gange i dag, mens jeg besteg endnu et bjerg 🙂 Ja, ja, jeg ved da godt, at der ikke er nogen bjerge i Gentofte og omegn, men det føltes indimellem sådan. I anledning af Jesper Halvorsens 40 års fødselsdag løb vi på en rute med lidt mere trail end sædvanligt. Stort tillykke til Jesper 🙂

Det kunne jeg mærke i benene, og jeg måtte kæmpe lidt mere for det, end jeg plejer, så det var ekstra fantastisk at komme i mål.

Ruten har været den hårdeste i projektet, og det bekræfter mig i, at det er rigtig for mig at fravælge de ekstra hårde ruter. 

Jeg føler, at jeg har meget at fortælle, men der kommer alligevel ikke rigtig noget. Hovedet er træt efter en begivenhedsrig uge, så jeg vil give det fred 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 16. september 2012, kl. 9.00
Sted Skodsborg Marathon, Trail, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 5.30.05
Løb nr. 64
Løb tilbage 302
Kilometer i alt 2.700,8 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/variation-er-godt/

1 kommentar

    • Grethe on 16. september 2012 at 21:51
    • Svar

    Annette du er så sej, men husk nu på at de skal holde til mange flere løb,pas på dig selv. Vi på Amager glæder os til at se dig og de andre løbere igen, den søndag du kommer har vi morgenmad i klubben efter vores løb så der er en del løbere der vil løbe med og andre vil heppe. Stor respekt fra Motionsklubben Amager

Skriv et svar

Your email address will not be published.