En vanvittig mor

I går kom Viktor med dagens guldkorn, da han sagde til mig: "Mor, jeg er stolt af at have den mest vanvittige mor i verden" Det tog jeg som et kompliment 🙂

Det var dejligt med endnu en dag hjemme hos far og mor. Det er skønt, at de sørger for os. Da jeg kom i morges kl. 8.15 havde mine forældre inviteret Peder og Sonja indenfor i køkkenet. Peder og Sonja havde været tidligt oppe for at komme til Næstved. Jeg synes stadig, det er fantastisk, at de kommer fra Jylland for at være med. Peder løber og Sonja hepper 🙂

Peder løb sit marathon nummer 75 – stort tillykke. Han har planlagt at løbe tre Fredskov Marathon i træk.

Tony Gren fra Sverige har efterhånden været med til mange Fredskov Marathon, og han løber ofte flere marathon i træk. I dag var det fjerde i træk, og jeg synes, at han sagde, han kommer igen på torsdag 🙂

Jeg er taknemmelig for al den opbakning, jeg får. 

Sluttiden i dag var det samme som i går (bortset fra 30 sekunder), men i går løb jeg med mere overskud. I dag løb jeg lidt for hurtigt i starten, og jeg blev hurtigt træt i benene. Selvom jeg satte farten ned, så forsvandt trætheden ikke. Det er altså vigtigt, at jeg disponerer rigtigt.

Nu er det familietid 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 9. oktober 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.05.41
Løb nr. 87
Løb tilbage 279
Kilometer i alt 3.671,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/10/en-vanvittig-mor/

Skriv et svar

Your email address will not be published.