Ja og Nej

I går var jeg ude at opmåle en ny rute sammen med min far, og i dag indviede vi den. Det blev et JA – Ruten er godkendt. Start, mål og depot er stadig hos mine forældre. Det var dejligt at komme hjem efter fire dage i København 🙂

Det er begyndt at blive lidt koldt om morgenen, så jeg startede med vanter. Ellers var det rigtig godt løbevejr. Det blæste en del, men der var meget læ på ruten, så vi var ikke generet af blæsten. 

Mine ben har det bedre efter en uge, hvor jeg ikke har presset mig selv på tiden. Selvom jeg har haft to dage i Skodsborg med en kuperet rute, havde jeg mindre træthed i mine ben i dag, end jeg har haft den sidste tid. Det nød jeg 🙂

Det er stadig uvirkeligt for mig, at jeg har løbet 86 marathon i træk. Jeg har endnu ikke vænnet mig til, at jeg bliver genkendt, når jeg handler i Rema 1000. Jeg laver stadig aftensmad og madpakker. Jeg kan stadig ikke tage mig sammen til at lave mavebøjninger. Ja, jeg er helt almindelig, selvom jeg har gang i noget ekstremt 🙂

Noget helt andet – så har Ulrich og jeg besluttet os til at sige nej tak til at lukke hele Danmark ind i vores hverdag og hjem på godt og især ondt via fjernsynet. Jeg vil gerne være med til en dokumentar om projektet, men det her lignede mere reality-tv, og det kommer for tæt på familien. Jeg vil gerne fortælle om, at jeg har haft en tudetur, men jeg har ikke lyst til, at det bliver filmet. Så det blev et nej.

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 8. oktober 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.06.10
Løb nr. 86
Løb tilbage 280
Kilometer i alt 3.629,2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/10/ja-og-nej/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Lisbeth on 10. oktober 2012 at 15:46
  • Svar

  Hej Annette
  Det kan jeg godt forstå. Det du gør er jo ikke for Danmark men for dig selv. Du er dælme en stærk person.

  Lisbeth

  • Sanne on 9. oktober 2012 at 13:11
  • Svar

  Hej!

  Jeg følger dig hver dag her på sitet og er imponeret over din ide og flid!

  Og så er jeg glad for du ikke gik med på reality bølgen. Det er bare for meget! Kan de ikke snart finde på noget andet, end at udstille mennesker, der tror de bliver berømte af det. Jeg gider i hvert tilfælde ikke se det. Synes det er pinligt!

  Det er bare min mening.:-)

  Mange hilsener
  Sanne

 1. Spændende med en ny rute!

  Jeg bare er så glad, du har det så godt. Og som sagt i bilen, var det den rigtige beslutning om sådan en dokumentar. Jeg er helt enig med Henriette og Graziella!

  • kim on 8. oktober 2012 at 20:21
  • Svar

  Respekt for at sætte grænser selvom du er ved at være en offenlig person . Stort Respekt herfra …

  • Graziella on 8. oktober 2012 at 19:45
  • Svar

  Hoho, det ser ud, som om det så småt begynde at blive koldt bare ved at se på billede :o)
  TV indendørs, pyha! Det lyder væmmeligt. Vi vil hellere vente og se dig på Vild Med Dans 😀

  • Henriette on 8. oktober 2012 at 18:17
  • Svar

  Hej smukke.
  Det er stærkt at takke nej til reality-tv. Jeg har stor respekt for din og Ulrich’s beslutning. Lige siden du fortalte on idéen, har jeg i mit stille sind ønsket, at du takkede nej. Du er en sej kvinde … og tænk; 86 marathons i rap. Du imponerer mig hver eneste dag.
  Knus til jer begge fra Henriette

Skriv et svar

Your email address will not be published.