Vintertid

I de sidste dage er det som om, at min krop og mit sind har fundet ud af, at vi er gået den mørke tid i møde. Det er blevet vintertid. Den tid på året, hvor vi går i vinterhi. Hvor antallet af mørke timer er større end antallet af lyse timer. Den tid hvor der generelt er mindre energi. Det gælder ikke kun mig – det kender vi alle til.

Halvanden måned igen – så vender det mod lysere tider igen 🙂

Vi er ved at gøre klar til 42,2 km

Vi er ved at gøre klar til 42,2 km

Vi er næsten klar. 2 minutter til start

Vi er næsten klar. 2 minutter til start

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter mange dage hjemme i Næstved gik turen i dag mod København og den dejlig flade rute omkring Damhussøen og engen. Dejligt med variation. 

De sidste to dage har jeg fulgtes med Lene Bruun, og det gjorde jeg også i dag. Stort tillykke til Lene som hermed har gennemført sin første triplet – tre marathon  på tre dage 🙂

Lene hjalp mig med at passe på mig selv. Jeg er begyndt at få lidt ondt i skinnebenene indimellem (bare de sidste dage). Det mærkes som varmebølger og jag. Jeg har prøvet det før, og det betyder, at jeg skal mindske belastningen. Det kan jeg kun gøre ved at sætte farten ned og gå lidt indimellem. Lene huskede mig på, at jeg skal forebygge, så vi tog nogle hundrede meters gang indimellem. 

Jeg har lovet mig selv, at jeg går op ad alle stigninger de næste dage for at forebygge. 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 7. november 2012, kl.  8.30
Sted Damhus Cannonball Marathons, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 5.06.10
Løb nr. 116
Løb tilbage 250
Kilometer i alt 4.895,2 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/11/vintertid/

2 kommentarer

 1. Hej Annette.
  Det føles lidt hårdt når det bliver mørkere dag for dag, men som du selv skriver, så vender det snart igen! 🙂
  Du er en stor inspiration, det er en helt fantastisk præstation du har gang i, og jeg ønsker dig god vind og friske ben. Jeg løber mit 3. marathon på lørdag, så jeg håber på mildt vejr og ikke for meget regn den dag..
  God tur i dag og fremover!
  Hilsen Birthe P

 2. Heja dig! Du är helt otrolig. Jag har precis sprungit 10 mil på 10 dagar vilket är lite skrattretande när man jämför med dig, men det är bättre än 0 iallafall!

  Kämpa på!

  /anna

Skriv et svar

Your email address will not be published.