Kun 199 marathon tilbage

Endnu en magisk grænse er nået. Jeg har under 200 marathon tilbage – mere præcist 199. Jeg kan huske, hvor glad jeg var, da jeg kom under 300 marathon. Tiden går stærkt 🙂

IMG_5013

Frostvejr og blå himmel fra morgenstunden. Super dejligt at løbe i solskinsvejr. Forrest: Jon Holm Hansen, Annette Fredskov, Henrik Granlund, Annette Frem og Carsten Christensen. Bagerst: Christian Bering, Henning Baginski, Lars Jensen og Rene Hjorth Olsen.

I morges synes jeg ikke, at batterierne var ladet helt op, men da jeg først kom i gang, gik det fint. Jeg kan godt mærke lidt mere uro i mine ben i de her dage, så jeg er glad for, at mine eneste planer de næste tre dage er at løbe marathon. Det betyder, at der bliver mere tid til restitution, end der har været i den sidste uges tid.

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 28. december 2012, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.48.44
Løb nr. 167
Løb tilbage 199
Kilometer i alt 7.047.4 km

Der er ingen tvivl om, at mine ben helt klart ville foretrække sofaen efter dagens løb, men det havde jeg ikke planer om. Jeg er jo også MOR, og i eftermiddag havde jeg mulighed for at se Emilie spille en håndboldkamp. Den chance ville jeg ikke gå glip af. Normalt er kampene altid, når jeg løber. 

Heldigvis havde jeg chauffør på.  Min far kørte til Ruds Vedby, så jeg kunne slappe af på passagersædet. Det var dejligt at være med på sidelinjen, og jeg fik hujet og klappet. Vi så en god håndboldkamp, og de vandt 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/12/kun-199-marathon-tilbage/

Skriv et svar

Your email address will not be published.