Velkommen i klubben

IMG_0257IMG_0264

Der er rigtig mange, der løber mange marathon, og Ulrik Bruun er en af dem. I dag nåede han sit mål om at komme i Klub 100 Marathon. Stort tillykke 🙂

Selvom der var fest omkring Damhussøen, var jeg overhovedet ikke motiveret i dag. Heldigvis behøver jeg ikke at være motiveret for at komme igennem et marathon, men det er dog lidt hårdere på den måde.

Der er ingen tvivl om, at jeg betaler af på nogle hårde, men dejlige juledage, som betød manglende restitution. Det indhenter jeg stille og roligt de næste dage 🙂  

I går nød vi det pragtfulde vejr, men i dag var det gråt, og vi havde også en smule regn og lidt blæst. Det kunne dog være meget værre 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 29. december 2012, kl.  9.00
Sted Damhus Cannonball Marathons, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.57.19
Løb nr. 168
Løb tilbage 198
Kilometer i alt 7.089.6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/12/velkommen-i-klubben/

1 kommentar

    • Finn Emil Hansen on 30. december 2012 at 23:26
    • Svar

    Hej Annette

    Du ønskes godt Nytår! Jeg synes det er noget af en bedrift du er i gang med, og jeg er ikke i tvivl om at du når målet, desværre kan jeg ikke løbe de lange maratonløb mere, så derfor må jeg nøjes med at følge dig på nettet.

    Vh. Finn Emil

Skriv et svar

Your email address will not be published.