Dejligt gensyn

Fem en halv uge siden finalen og en måned siden jeg løb sidste marathon. Jeg har savnet det, og det var fantastisk at gense løbevennerne. Der var solskin og smil fra morgenstunden. Jeg var ikke den eneste, der havde savnet det, så mange havde taget en fridag eller på anden måde fået det til at gå op. 

Det var første Fredskov Marathon siden finaledagen, så jeg var spændt og havde lidt sommerfugle i maven. For en måned siden var det hverdag, men det er det ikke mere. 

IMG_2421IMG_2425IMG_2424

 

 

 

 

 

 

Vi havde besøg fra Sky Sport News HD fra Tyskland. De var med fra morgenstunden, så de kunne filme fra hele løbet og tale med nogle af løberne. Emilie og Viktor havde deres første interview på engelsk, og Viktor var meget begejstret over, at journalisten Sven Töllner havde interviewet Messi og mange andre sportsstjerner.

IMG_2416IMG_2427

IMG_2437

 

 

 

 

 

 

 

Sidste år fejrede Ulrik Pihl fødselsdag med et marathon, og det gjorde han også i år. Sidste år bagte min mor jordbærkage, og i dag var min far i køkkenet og bage roulade. Vi er næsten nødt til at holde Fredskov Marathon den 22. august 2014, så Ulrik for tredje gang i træk kan fejre fødseldag i Næstved 🙂

Det var fedt at løbe en lang tur igen, og jeg nød at hygge og snakke efter mange træningskilometer alene. Jeg har ikke restitueret efter 366/365, så jeg tog det stille og roligt. Mine ben er stadig trætte, og jeg forventer, at der kommer til at gå lang tid, før jeg kan sige, at jeg har friske ben. Nu bliver mit næste marathon den 14. september i Knuthenborg Safaripark. Indtil da vil jeg koncentrere mig om at skrive min bog.

IMG_2448

Interview i haven til Sky Sport News HD

IMG_2451

Emilie og Viktor venter tålmodigt, mens jeg bliver interviewet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 22. august 2013, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.48.15
Marathon i alt 460
Marathon i 2013 198

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/08/dejligt-gensyn/

Skriv et svar

Your email address will not be published.