Højt fredagshumør

Fredagshumøret var i den høje ende af skalaen i dag. Sent i går aftes satte jeg sidste punktum i første kapitel i min bog, og nu er det til gennemlæsning hos forlaget, og jeg er meget spændt på tilbagemeldingen. Det er ligesom at være til eksamen 🙂

Det er blevet en god vane at starte dagen med en løbetur efter Emilie og Viktor er kørt i skole. De fleste dage løber jeg 12 km, og min krop og sind har det fint med distancen. Der er ikke den store forskel på følelsen i mine ben nu og under projektet. Jeg føler på ingen måde, at mine ben er fuldt ud restiturerede. Det tror jeg, kommer til at tage et stykke tid. 

I formiddags havde jeg interviews, og jeg kunne mærke, at energien er tilbage. Lige før vores ferie kunne jeg ikke overskue de sidste interviews, så det var dejligt at mærke, at jeg er tilbage på banen, og jeg er klar til flere interviews mandag formiddag. 

IMG_0641

Jeg nyder at se håndboldkamp uden at skulle skynd mig hjem

Emilie er til håndboldstævne hele weekenden, så i eftermiddags kørte vi til Jyllinge, hvor vi så deres første kamp. Det var rigtig dejligt at være med og bare nyde det. Jeg sad ikke og tænkte over, at vi skulle skynde os hjem, så jeg kunne restitutere, fordi jeg skulle være klar til marathon i morgen. Jeg nød bare at være med 🙂

Jeg løber ikke marathon i weekenden men venter til torsdag, hvor vi afholder det første Fredskov Marathon siden projektet. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/08/hojt-fredagshumor/

Skriv et svar

Your email address will not be published.