Fredskov Marathon på sommerferie

Jeg er ikke gået på sommerferie, men Fredskov Marathon er. I dag var sidste Fredskov Marathon, inden vi løber fem marathon i træk i august. Det er godt med en pause, så vi kan blive sultne igen 🙂

Der er heldigvis marathon mange andre steder, så der er stadig mulighed for at løbe i sommerferien. Thorshavn Marathon på lørdag er mit sidste planlagte marathon før august. Det betyder ikke, at jeg ikke skal løbe marathon. Det betyder bare, at jeg ser, hvad der passer ind i vores kalender 🙂

I dag var en skøn sommerdag, hvor det var dejligt med lidt vind. Jeg kan stadig mærke trætheden lidt efter sidste weekends udfordringer på Bornholm, men bortset fra det har min krop det rigtig godt. Jeg nød det gode selskab og fik nogle gode snakke. Skøn dag i løbeskoene 🙂

Nu skal jeg i gang med at pakke kufferten. I morgen formiddag flyver jeg mod Færøerne, hvor jeg skal holde foredrag og løbe Thorshavn Marathon. Det bliver en fantastisk oplevelse 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 4. juni 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.13.15
Marathon i alt 515
Marathon i 2014 35

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/06/fredskov-marathon-paa-sommerferie/

Skriv et svar

Your email address will not be published.