Det kan jeg også

Vi kan meget mere, end vi tror. Det er os selv, der sætter begrænsningerne, og det kan vi “bare” lade være med. Mirco Fischer satte ingen begrænsninger for sig selv, da han besluttede, at han ville i Klub 100 Marathon. Det lykkedes for ham i går, og han blev medlem nummer 142. 

Det er fantastisk at være vidne til, at så mange mennesker rykker deres grænser. Klub 100 Marathon er ekspoderet det sidste år, og mange udfordrer dem selv ved at løbe flere marathon i træk eller mange i en bestemt tidsperiode.

Men det handler ikke kun om marathon. Mål bliver nået og grænser bliver rykket inden for alle områder af vores liv. Jeg får mange hilsner fra folk, der fortæller deres historie om, hvordan de har gjort, hvad de drømte om, og jeg nyder at læse hver eneste linje.

I går var der fest i Sorø, og Mirco blev fejret. Mange havde nået på arbejde først, da vi først startede kl. 16.00. Ulrich havde ikke været med til marathon i et stykke tid, så han tog med til festen. Jeg nyder altid, når han er med. 

Det var en varm dag, og selvom det ikke plejer at være en udfordring, så var min krop ikke glad for varmen i går. Det resulterede i ondt i maven og kvalme, så de sidste par runder var seje, men i nål skal jeg nok komme 🙂 

Ulrich tog nogle stemningsbilleder:

IMG_3568IMG_3579IMG_3584IMG_3604IMG_3627IMG_3643

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 24. juli 2014, kl. 16.00
Sted Midt i Maraton Sorø, www.midtimaraton.webs.com
Resultat 4.21.45
Marathon i alt 520
Marathon i 2014 40

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/07/det-kan-jeg-ogsaa/

Skriv et svar

Your email address will not be published.