Marathon i mørket

Om formiddagen sendte jeg tilmeldingen til løbsarrangør Michael Jensen i Sorø, “Jeg kan godt nå at komme.”  Klokken 14.30 var der uvejr i Næstved med torden, hård vind og slud, og jeg tænkte, “Hvorfor var det lige, at  jeg ville løbe marathon?.

Klokken 16.30 gik starten i Sorø, og de næste 4½ time var vejret fint. Blæsten tog lidt af, og det var tørvejr, men til gengæld var det mørkt.

De sidste 21 km løb jeg i mit eget selskab. Det var specielt at løbe gennem skoven kun med lyset fra min lommelygte. Jeg løb alene, men jeg vidste, at der var andre løbere nogen få hundrede meter foran mig og bagved mig, så jeg var alligevel ikke alene. Det var en rigtig god oplevelse!

Min mave var ikke enig og protesterede, så den sidste halvdel af løbet var tungt for mig. Jeg var utilpas, og havde mange stop, så det var ekstra dejligt at nå målstregen.

Festen inde i varmen sprang jeg over, så jeg kom hurtig hjem i seng, og i dag er jeg helt frisk igen 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 11. december 2014, kl. 16.30
Sted Midt i Maraton Sorø, midtimaraton,webs.com
Resultat 4.15.49
Marathon i alt 535
Marathon i 2014 55

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/12/marathon-i-moerket/

Skriv et svar

Your email address will not be published.