Sulten for sjov

En måneds marathonpause og så marathon to dage i træk. Jeg er tændt, og jeg vil mere. Jeg er sulten efter marathon, fordi det er sjovt. Fordi jeg ender med den dejligste følelse i hele kroppen. Fordi det får mig til at smile. Fordi jeg trives og har det fantastisk med at løbe marathon.

Nu har jeg tjekket marathonkalenderen på www.motionslob.dk, og det ser ud til, at jeg kan nå syv marathon inden årets udgang, når det skal gå op med min arbejdskalender og familiens kalender. 

Syv marathon har jeg sat som mål, og det betyder, at jeg når at løbe 60 marathon i år. Det er målet. Jeg elsker mål, fordi det motiverer mig og får mig til at gøre en ekstra indsats. Med et mål når jeg hurtigere derhen, hvor jeg gerne vil være, og jeg nyder rejsen. 

I dag nød jeg at løbe langsommere end i går. Jeg nød, at det ikke regnede så meget, og der var næsten ingen vind. Jeg nød det gode selskab, men det var også dejligt med nogle runder i mit eget selskab. Det var en god marathondag.

Nu vil jeg lige skrive et par mails og tilmelde mig nogle marathonløb. Det næste ser ud til at blive på tirsdag i Skodsborg.

Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 5. december 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.19.03
Marathon i alt 533
Marathon i 2014 53

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/12/sulten-for-sjov/

Skriv et svar

Your email address will not be published.