Glad i låget

Glad i låget er den korte beskrivelse af, hvordan jeg har det. 

Jeg havde en fantastisk aften i går, hvor jeg holdt foredrag i skønne omgivelser i Kirke Stillinge Forsamlingshus, og vi fik samlet en pæn sum ind til Børnecancerfonden 🙂 

Det blev sent, inden jeg kom i seng, og jeg var træt, da vækkeuret ringede i morges. Så jeg brugte lige et øjeblik på at smile og tænke friske, positive tanker, og så var jeg klar til at stå op med en god indstilling til dagen.

Klar til Toppen af Nokken Marathon – ugens og månedens sidste marathon. Vejrudsigten lovede lidt nedbør men næsten ingen vind, og næsten ingen vind er fantastisk. Vi har haft en del blæsende dage de sidste måneder, og så kommer jeg til at sætte mere pris på vindstille vejr. 

Vejrudsigten holdt, hvad den lovede, og det samme gjorde mine forventninger om, at jeg ville have trætte ben 🙂 Alligevel havde jeg en dejlig marathondag, og jeg nød det hyggelige selskab og gode snakke. Husk: Solen skinner altid over skyerne, og der er aldrig nogen, der er blevet så våde, at de ikke er blevet tørre igen 🙂 Mange tak for i dag!

Nu har jeg en skøn weekend forude sammen med verdens bedste familie 🙂

Jeg ønsker jer alle en fantastisk weekend!

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 30. januar 2015, kl. 8.30
Sted Toppen af Nokken Marathon,
www.freewebsite-service.com/hoplarik
Resultat 4.34.42
Marathon i alt 551
Marathon i 2015 12

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/glad-i-laaget/

Skriv et svar

Your email address will not be published.