Ingen Jantelov her

peterplys_tDet blæste kraftigt fra morgenstunden, og der var udsigt til nedbør, så jeg tog regnjakken på fra start. Det var jeg glad for på anden runde, hvor det begyndte at sne. På de åbner stykker føltes det som snestorm, og sneen lagde sig også for en kort stund. På fjerde runde var sneen smeltet, men vinden gav modstand. Heldigvis kunne vi også nyde godt af lidt medvind et par steder 🙂

En dag som denne har jeg fokus på at fortælle mig selv den positive version af min virkelighed, ligesom Peter Plys gør det 🙂 Så har jeg glemt alt om Janteloven, og inde i mit hoved lyder det; “Du er top sej, at du løber her i godt humør. Flot at du kan holde tempoet, og det fortsætter til mål. Du kan godt. Du er ret fantastisk. Godt løbet.” De tanker giver mig styrke og kræfter til at fortsætte.

Hvis jeg løb og tænkte, “Hvor er det hårdt. Der er 21 km igen, og jeg er træt. Øv, det kommer til at tage lang tid. Det er koldt. Jeg hader, når det sner. Jeg hader det endnu mere, når det blæser. Surt vejr. Hvad laver jeg egentlig her………..“, så ville jeg trække mig selv ned, og det ville være svært at finde nye kræfter og være glad.

Det er den samme virkelighed, men vi vælger selv hvilken version, vi lever.

Jeg brugte også nogle af de fire timer til at forberede mig på aftenens foredrag til fordel for Børnecancerfonden. Selve indholdet er på plads, men jeg bruger altid tid på mental forberedelse, så jeg løb og tænkte, “Jeg er en dygtig og inspirerende foredragsholder. Jeg er en dygtig og inspirerende foredragsholder. Jeg er en dygtig og inspirerende foredragsholder. Jeg er en dygtig og inspirerende foredragsholder……………” Jeg nåede at sige det MANGE gange, så ordene kryber ind under huden på mig, ind i cellerne, ind i min rygrad, ind i mit sind, og jeg styrker mig selv og bliver fuldstændigt bevidst om, at jeg er en dygtig og motiverende foredragsholder.

Jeg kalder det power-sætninger, og jeg bruger dem til at skabe det, jeg ønsker i mit liv. Det fortæller jeg mere om i aften.

Der er få billetter tilbage. 

Information om foredrag

Team Rynkeby Næstved23Torsdag den 29. januar 2015, kl. 18.30-20.30 holder jeg foredrag i Stillinge Forsamlingshus, Stillingevej 88, 4200 Slagelse.

Entre 100 kr. inklusiv kaffe med lækkert hjemmebag. Entreen går ubeskåret til Børnecancerfonden.

53Annette Fredskov (1)Det bliver en skøn aften med inspiration og motivation til at leve optimalt, tænke positivt, nå sine mål og fylde sit liv med glæde, latter og passion! Så fortæller jeg selvfølgelig også om 366 marathon på 365 dage – glæder og tårer.

Nå jeg kan, kan I også gøre det, I drømmer om, stort som småt. Det er muligt for alle!

Ring til Claus Balshøj på 40131053 for billetter.

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 29. januar 2015, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 3.58.15
Marathon i alt 550
Marathon i 2015 11

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/ingen-jantelov-her/

Skriv et svar

Your email address will not be published.