Sne i skoven

Skodsborg Marathon er stadig en af mine favoritruter. Uanset årstiden er skoven smuk og dyrelivet rigt. Uanset vejret er der læ, så vejret er altid lidt bedre til Skodsborg Marathon.

I dag var det hvidt over det hele, så benene måtte arbejde lidt ekstra. Sneunderlaget er lidt hårdere at løbe i, men det er smukt.

Faktisk var det super godt løbevejr. Omkring frysepunktet, ingen vind og kun en lille smule sne kom dalene fra oven. Derudover tittede solen frem indimellem.

Kort sagt var det en skøn dag i løbeskoene 🙂

I weekenden holdt jeg marathonfri, hyggede mig med familien og stoppede op et øjeblik. Jeg kiggede indad og mærkede efter: Hvordan har jeg det? Er jeg på rette kurs? Er jeg glad? Skal jeg lave ændringer? Januar har været en fantastisk måned, og jeg føler i den grad, at jeg er på rette kurs. Jeg føler mig rolig indeni, og jeg er super glad. Lige nu har jeg ikke brug for at lave ændringer. Jeg laver denne øvelse mindst en gang om måneden, og da jeg lavede den i december medførte det nogle ændringer, som nu har båret frugt.

Jeg vil anbefale alle at lave denne øvelse. Kig indad og mærk efter hvad du har brug for. Det kræver kun, at du sætter 10-15 minutter af, hvor du kan være i fred. Luk øjnene, stil dig selv spørgsmålene og lyt til svarene, som kommer indefra.

Hvis livet ikke er, som  du ønsker, så er det kun dig selv, der kan gøre noget ved det. Det er meningen, at vi alle sammen skal være glade. Vi skal omgive os med mennesker, der gør os glade. Vi skal have et arbejde, vi har lyst til, og vi skal gøre ting, der gør os glade.

Så skal vi bare finde ud af, hvad der gør os glade. Det er op til os selv at finde ud af, hvordan vi får det bedste ud livet. Det er vores eget ansvar, og det er aldrig for sent at lave ændringer!

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 2. februar 2015, kl. 8.30
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.27.43
Marathon i alt 552
Marathon i 2015 13

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/02/sne-i-skoven/

Skriv et svar

Your email address will not be published.