Hak ved det

Hak ved det! I dag nåede jeg mit marathonmål for januar – ti stykker, men jeg stopper ikke der. Der er nogle dage tilbage af januar, så det er planen at tallet er tolv.

Det er vigtigt at sætte sig nogle mål og delmål at arbejde hen i mod. Det er motiverende undervejs, og en stor glæde når målet nås.

Mit store mål er at løbe over målstregen i Paris den 10. juli 2015, men på vejen derhen sætter jeg delmål, som hjælper mig med træningen. En stor del af min træning er at løbe marathon, og mit mål er at løbe ti marathon om måneden de næste fire måneder. 

I dag havde jeg fornøjelsen af at løbe Haslev Marathon i det flotteste solskinsvejr. Når vi løber marathon, oplever vi steder, som vi ellers aldrig ville have set, og nu fik jeg set lidt af Haslev. Det er sjovt at komme rundt.

Det giver lige en energiindsprøjtning, når himlen er blå, solen skinner, og det er vindstille. Godt for mig, for jeg havde brug for ekstra energi. Mine ben var lidt tunge efter gårsdagens trail marathon, så nu er det rart med et par marathonfridage.

Tak for i dag!

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 25. januar 2015, kl. 8.00
Sted Haslev Marathon, www.haslev-marathon.dk
Resultat 4.20.59
Marathon i alt 549
Marathon i 2015 10

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/hak-ved-det/

Skriv et svar

Your email address will not be published.