En af de hurtigere

Inden start i dag havde jeg tænkt; “Under fire timer i dag?” Efter et par rolige ture i den sidste uges tid, havde jeg lyst til at få lidt mere fart på. Engang i mellem er det sjovt at løbe under fire timer, mens jeg husker på at lytte til kroppen. Jeg vil jo være hurtigt klar til at løbe marathon igen!

Første runde var lidt tung, så jeg sagde til Henrik Hoplarik, da vi var i gang med anden runde; “Det bliver nok ikke under fire timer for mig.” 

Jeg er jo ikke kendt for at give op, så jeg besluttede mig til at gøre et forsøg og følge Hoplarik, som holdt farten. Det lykkedes. Jeg fandt rytmen, og på trejde runde og resten af løbet føltes det godt. 

Hopla og jeg havde et godt samarbejde, hvor vi ubevidst skiftedes til at trække, og indimellem havde vi også luft til at snakke 🙂

Himlen var næsten blå, solen skinnede, og der var læ på en del af ruten. Depotet bugnede med lækkerier, og i mål fik vi lasagne. Selskabet var i top, og der var fart i benene. Kort sagt var det en skøn dag i løbeskoene. Tak for i dag!

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 18. februar 2015, kl. 8.30
Sted Fitnessnation Cannonball Run
www.fitnessnationcannonballrun.dk
Resultat 3.49.50
Marathon i alt 560
Marathon i 2015 21

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/02/en-af-de-hurtigere/

Skriv et svar

Your email address will not be published.