På toppen

Kokostoppe

Racedirector Hoplarik er klar med de obligatoriske lækre kokostoppe.

Min løbelyst er rigtig stor, så efter fire dage uden marathon glædede jeg mig ekstra meget til dagens marathon 🙂

Fire dage uden marathon betyder ikke, at jeg ikke har løbeskoene på. Det er sjældent, at jeg tager fri fra min daglige 12 kilometers løbetur. I går var det dog min plan at holde en fridag, men lysten var så stor, at jeg måtte af sted 🙂

En løbetur gør mig glad og giver mig energi, overskud og større livskvalitet, så hvorfor blive hjemme!

Jeg havde super hyggelige 42,2 kilometer i godt selskab, hvor vi blandt andet grinede lidt af os selv.

Hvem står tidligt op en mandag morgen (hvor man ellers kunne sove mindst en time længere)  for at køre 80-100 km i morgentrafikken for at løbe 42,2 km og så køre 80-100 km hjem? Hvem gør det igen og igen og igen og igen…………………….?

Det gør vi, fordi vi kan li’ det 🙂

Tak for en dejlig dag på toppen!

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 16. februar 2015, kl. 8.30
Sted Toppen af Nokken Marathon, www.toppenafnokken.wordpress.com
Resultat 4.30.11
Marathon i alt 559
Marathon i 2015 20

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/02/paa-toppen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.