Gode minder

Fredskov Marathon i sneføre – det bragte gode minder frem. For to år siden løb vi mange, mange Fredskov Marathon med våde sko og udsigt til hvide marker.

Dengang blev det hverdag, og jeg tænkte, en dag til med snevejr det kan jeg godt klare. Når det så sneede dagen efter, så tænkte jeg det samme og troede på det, en dag til med snevejr det kan jeg godt klare.

Jeg fortalte mig selv den gode historie – den positive version af min virkelighed – hver dag. 

Jeg tog en dag ad gangen, brød mit mål ned i små stykker – et skridt ad gangen. På den måde kom jeg igennem vinteren og nåede i mål.

I dag er vejret aldrig en undskyldning, for jeg har klaret det, der var værre 🙂

Det var hvidt derude, men der var ryddet sne de fleste steder. Frostvejr, men der var stort set ingen vind og solen kiggede næsten frem. Selskabet var i top, så alt i alt var det en super dejlig dag. Jeg siger, mange tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 3. februar 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.25.43
Marathon i alt 553
Marathon i 2015 14

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/02/gode-minder/

Skriv et svar

Your email address will not be published.