Mange forskellige mål

Jeg kan godt lide at sætte mål for mig selv. Det motiverer mig til udvikling, at gøre noget og lære nyt. Alt det gør mig glad og giver mig livskvalitet. Derudover er det selvfølgelig en fantastisk følelse at nå i mål. 

Vejen til målet er en spændende rejse, som er lige så vigtig som at nå i mål. I øjeblikket rejser jeg, og hver gang jeg løber over målstregen, er jeg et skridt nærmere målet, og det føles fantastisk.

Jeg har mine mål, andre har deres forskellige mål, og det er sjovt at følge. Vi er alle på en rejse.

I dag løb Ole Bille sit marathon nummer 80 og kom dermed på boblerlisten i Klub 100 Marathon. Brian Arreborg Hansen løber hurtigt og passerede målstregen efter kun 2 timer og 51 minutter. Et af hans mål er at løbe 100 kilometer under 7 timer i april. Julie Wedberg Hansen løb sit marathon nummer to. En anden har et mål om at løbe et marathon om måneden.   OSV. OSV. OSV. Vi er alle på vej!

Tak for i dag og stort tillykke til alle med dagens præstationer!

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 11. februar 2015, kl. 8.30
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.22.34
Marathon i alt 558
Marathon i 2015 19

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/02/mange-forskellige-maal/

Skriv et svar

Your email address will not be published.