Dag 2 – Wauw, en fantastisk dag

Vi er kommet rigtig godt fra start og har haft to fantastiske dage. Det er vildt så meget vi har oplevet på to dage i løbeskoene.

I dag skinnede solen fra en skyfri  himmel fra morgenstunden, og humøret var højt. Vi var alle friske og glædede os til at komme i gang.

Det var endnu en dag med stor opbakning. En af løbevennerne cyklede med de første fem kilometer, og en anden stod og heppede. Undervejs var der mange der hilste og dyttede, og på den måde gav os et skud ekstra energi. Tak 🙂

I dag var en lidt anderledes dag, fordi vi skulle med færgen fra Gedser til Rostock. Første del af turen til Gedser på 28 km bød på både sol, regn og venlige bilister, der kørte i en stor bue udenom os. Vi løber sammen men følger hver vores egen rytme. Nogen gange løber vi ved siden af hinanden både i ro og med snak. Andre gange løber en af os 100-200 meter foran eller bagved. Det føles godt og helt naturligt.

Det er en fantastisk følelse at løbe derudaf og ikke helt vide, hvad der venter forude. Vi havde både debut med at finde vej og løbe forkert. Det blev til 4-5 kilometer ekstra, men vi er stadig overskudsagtige, så der skulle mere til at ødelægge vores humør. Selvfølgelig var det ikke fantastisk at løbe cirka to kilometer for langt for at løbe tilbage, men vi var gode til at vende situationen om. Det kunne jo have været længere, og så fik vi også set landskabet fra den anden side 🙂

I Rostock fik vi også det store smil frem, da vi skulle over Unterwarnow. Vi troede, at der var bro, men så var det en lille færge, vi skulle med. JA, vi er bestemt på eventyr.

Især de sidste ti kilometer var naturskøn. Et fantastisk syn med to traner – en meget stor fugl, der skreg skingert og meget højlydt fik os til at standse op og nyde synet. Det samme gjorde de smukke blomstermarker, og vi har ikke noget, vi skal nå 🙂 

Vi var på farten i mange timer i dag, så nu er det dejligt, at det er sengetid 🙂

IMG_3544IMG_3547IMG_3552IMG_3555IMG_6733IMG_3565IMG_3566IMG_6746IMG_6751IMG_6757IMG_3579

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3583

 

 

 

 

 

Running2Paris – dagen i tal

  Dag 2 ud af 19
Tidspunkt Tirsdag den 23. juni 2015, kl. 7.30
Rute Fra Skovvænget, 4800 Nykøbing Falster, Denmark
til Doberaner Strasse, 18239 Satow, Tyskland
Længde 48,5 km (Ialt 97,4 km incl. færgeoverfart)
Tid 9.37.57
I alt 103,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/dag-2-wauw-en-fantastisk-dag/

Skriv et svar

Your email address will not be published.