Dag 3 – Eventyret fortsætter

IMG_6763Med knapt 48 kilometer i løbeskoene var det en kort dag på kontoret 🙂 Vi havde alle en forventning om, at dagen ville blive stille og rolig og i hvert fald mindre begivenhedsrig end i går. Sådan blev det også, og alligevel fortsatte eventyret.

Glæden var stor, da vi efter fem kilometer fik øje på turens første stork. Vi løb med udsyn til marker, skov og igennem små byer. Der var et enkelt stykke vej på cirka ti kilometer, hvor det ikke var så behageligt at løbe. Der var meget lidt plads i vejkanten, og bilerne kørte stærkt, så vi holdt tungen lige i munden og hoppede til siden indimellem.

Efter en lang dag i går glædede vi os over at have tidlig fyraften omkring kl. 14.30, men der skulle komme en overraskelse. Et par kilometer før mål ringede Ulrich og sagde, at pensionatet hvor han havde bestilt værelser var lukket, så vi skulle se os om efter andre overnatningsmuligheder. 

Jeg tror jo på, at der er mening med de ting, der sker, så jeg tænkte, at der var noget bedre i vente for os. Ganske rigtigt – en kilometer senere løb vi forbi Hotel Mecklenburger Mühle, som lige havde to værelser tilbage. Dejligt hotel hvor Carsten kan komme i sauna, og de er i gang med at vaske vores tøj. Er det ikke fantastisk 🙂

Vi er stadig i højt humør, og benene har det godt. Vi er gode til at holde farten nede og holde lange depotpauser, og det er godt for restitutionen. Vi har bygget et godt fundament for at nå til Paris 🙂

IMG_3586IMG_3589 IMG_3592IMG_3597IMG_3599IMG_6771IMG_6780IMG_3604IMG_3611

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Running2Paris – dagen i tal

  Dag 3 ud af 19
Tidspunkt Onsdag den 24. juni 2015, kl. 8.30
Rute Fra Doberaner Strasse, 18239 Satow, Tyskland
til An der Mühle, 23972 Dorf Mecklenburg, Tyskland 
Længde 47,5 km
Tid 6.05.18
I alt 151,3 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/dag-3-eventyret-fortsaetter/

Skriv et svar

Your email address will not be published.