Dag 8 – Uden mad og drikke…………

Uden mad og drikke duer helten ikke! Når vi løber så mange kilometer, er det vigtigt at være opmærksom på at få nok energi og væske. Ulrich sørger for, at der er de ting i depotet, som vi har lyst til. Brød, Nutella, skinke, ost, syltetøj, bananer, kirsebær, jordbær, pærer, æbler, kiks, chips, proteinbar, karameller, vand, saftevand, kakao og kondivand var at finde i depotet i dag. Jeg er bedst til at indtage energi den første halvdel af løbet, så der sørger jeg for at spise ved hver depotpause. De sidste tyve kilometer har jeg svært ved at få noget ned, så der spiser jeg måske en proteinbar eller nogle karameller. Jeg sørger for at drikke ved hver depotpause. I dag var den varmeste dag indtil nu, så der skulle drikkes meget.

Kroppen arbejder lidt mere i varmen for at holde temperaturen i kroppen nede, og derfor er det også lidt hårdere for de fleste at løbe i varmere vejr. Jeg havde det fint i dag, men ti grader koldere er da mere behageligt at løbe i 🙂

I dag løb vi alle tre i mål alene. Indtil 30 km løb vi sammen eller så tæt på hinanden, at vi sås i depotet. Derefter fandt vi hver især vores egen rytme, og det fungerede godt for alle. Det betød, at Ulrich havde lidt mere at holde styr på i forhold til at vise os vejen og få depotet til at passe. Heldigvis kan vi følge et kort på vores telefon, så vi også selv kan finde vej, hvis vi har behov. 

Carsten og Claus har stadig udfordringer med deres skinneben, så de afprøver de gode råd, som de har fået. Mange tak for hjælpen til jer, som er kommet med gode råd. Is er det første, der sker, når gutterne er kommet i mål 🙂

Både Ulrich og jeg er meget taknemmelige over at have et par skønne gutter som Carsten og Claus med. De er altid i godt humør og ser lyst på tingene, og så er de super rare at være sammen med. Ja, vi hygger os, og nyder turen, selvom det selvfølgelig også er hårdt. Det er en fantastisk følelse, når jeg ligger mig i sengen efter aftensmaden, og jeg ved, at jeg kan blive liggende indtil i morgen tidlig 🙂

IMG_3783IMG_3787IMG_3794IMG_6942IMG_3803IMG_3807IMG_3809

 

 

 

 

 

IMG_3815IMG_3817

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Running2Paris – dagen i tal

  Dag 8 ud af 19
Tidspunkt Mandag den 29. juni 2015, kl. 8.30
Rute Fra Vorderstrasse 3, 27254 Siedenburg, Tyskland
til Reininger Strasse 6, 49163 Bohmte, Tyskland
Længde 59,6 km
Tid 8.11.18
I alt 461,1 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/dag-8-uden-mad-og-drikke/

Skriv et svar

Your email address will not be published.