Sidste marathon??

startDet var oprindeligt min plan, at Ø-Marathon i dag skulle være mit sidste marathon inden turen går mod Paris. Sådan bliver det ikke. 

I dag blev jeg opmærksom på, at der er Storebælt Naturmaraton på søndag, hvor man løber fra Slagelse via Korsør til Skælskør. Det har jeg med stor fornøjelse løbet flere gange før, og det er et super fedt løb. Jeg vil være med, så jeg er klar til start i Slagelse kl. 9.30 🙂

Der er også et par løb i næste uge, og jeg har jo ikke lyst til at sidde stille i 11 dage, så nu må vi se. Jeg lytter efter min mavefornemmelse, som jeg plejer, og så træffer jeg de rigtige beslutninger. Jeg er så klar til at komme i gang – IMG_3449Paris here we come 🙂

I dag handlede det om 42,2 km i Amager Strandpark. Den rute har jeg løbet rigtig mange gange, men jeg er ikke træt af den. Der sker altid noget i Amager Strandpark, og det er skønt at løbe langs vandet. Selvom der ikke var solskin, var det lunt og dejligt løbevejr  uden for meget blæst, og jeg nød turen i godt selskab 🙂

Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 11. juni 2015, kl. 9.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.30.23
Marathon i alt 604
Marathon i 2015 65

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/sidste-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.