Næsten sommer

I dag var det næsten sommer. Solen skinnede, sommerløbetøjet var i brug, og det var sidste Fredskov Marathon inden sommerferien og Running2Paris.

Bare rolig – Der kommer flere Fredskov Marathon til efteråret 🙂

Det var Fredskov Marathon nummer 303, og jeg har løbet dem allesammen, men der er også mange, mange andre, der har løbet rigtig mange Fredskov Marathon. Rene Hjort Olsen har rekorden med 92 og derefter Henning Baginski med 77. Derudover har mange af dagens løbere løbet MANGE Fredskov Marathon. PAS PÅ – det er vanedannende 🙂

Dagens løbere eksklusiv mig selv har løbet i alt 475 Fredskov Marathon. Rene Hjort Olsen 92, Henning Baginski 77, Pia Hansson 46, Henrik Aniol Hansen 41, Claus Balshøj Sørensen 36, Louise Andersen 33, ​Bouchra Lundgren Eriksen 33, Henrik Hoplarik Franijeur 29, Katrine Bernbom 23, Finn Danielsen 20, Johan Melin 18, David Bredo 17, Pernille Krogh 5, Michael Stewart Fogh 4. Det er fantastisk, at I kommer igen og igen 🙂 Tak til min mor for at holde styr på tallene og lave statistikker.

Jeg havde den dejligste dag i godt selskab og skønt vejr. Undervejs lagde vi os på knæ for David, som løb rigtig hurtig og skar 18 minutter af sin PR. Det er fantastisk flot løbet. Stort tillykke med PR på 3.04. 41.

Mange tak for i dag 🙂

IMG_3422

Opvarmning inden start!

IMG_3428

David, du er for vild!

IMG_3434

Tak for turen!

IMG_3433

Dejligt at være i mål!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 8. juni 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.24.18
Marathon i alt 603
Marathon i 2015 64

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/naesten-sommer/

Skriv et svar

Your email address will not be published.