Tre uger igen

running2parisParis kalder 🙂

Der er tre uger til start, og jeg glæder mig til eventyr. Nu er der ikke mange træningskilometer tilbage, og i dag var et af de sidste marathon inden afgang. Jeg er KLAR og lidt utålmodig, og det er den helt rigtige følelse lige nu. Det er vigtigt at være tændt, når startskuddet lyder den 22. juni, og vi har 19 dage og cirka 1.130 km foran os.

Du kan stadig nå at være med på en eller flere etaper. Se mere på www.running2paris.dk

IMG_3398Den 1. juni er ifølge kalenderen lig med sommer – min favoritårstid. Selvom jeg er rigtig god til at fortælle gode historier om vejret, også når det regner, blæser eller sner, så er varme, sol og blå himmel, det jeg nyder mest. I dag mindede det lidt om sommer med sol, blå himmel og blæst, så det var godkendt.

Fredskov Marathon var, som det plejer, super hyggeligt med skønne mennesker og god stemning. I næste uge afholder vi sidste Fredskov Marathon inden sommerferien og Paris-turen. Så vender vi tilbage til efteråret 🙂  

IMG_3402IMG_3409IMG_3400

 

 

 

 

 

 

Tak for en dejlig dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 1. juni 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.23.40
Marathon i alt 602
Marathon i 2015 63

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/tre-uger-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.