Hvorfor?

IMG_4677

og godt vejr

Tung i går, tung i dag, tung igen i morgen – NEJ. I morgen glæder jeg mig til at arbejde 🙂

Efter det tunge Ø-Marathon i går, vidste jeg, at det nok ikke blev bedre i dag, og jeg overvejede da også at blive hjemme, selvom løbet i dag stod i min kalender.

Skal – skal ikke? En del af mig havde ikke lyst, og en del af mig havde lyst. Efter jeg fik skrællet lagene af, kunne jeg mærke, at jeg ville afsted. Lysten til at komme afsted var større, end at blive hjemme. Hvorfor? Hvorfor tage afsted når jeg ved, at det bliver hårdere end normalt? Hvorfor tage afsted, når kroppen er tung, og lysten ikke er 100 procent?

Fordi at jeg vidste, at jeg ville have det godt bagefter. Jeg vidste, at 42 kilometer er godt, når mit hoved er fyldt (og det er det lige nu). 42 kilometer giver god mulighed for at fordele indholdet i de rigtige kasser og smide det væk, som ikke er gavnligt for mig. Jeg vidste også, at jeg ved at sætte farten ned ikke presser kroppen mere, end den har det godt med. 

Derudover skinnede solen fra en skyfri himmel, da jeg vågnede i morges, og det ville jeg ikke gå glip af, når jeg nu havde muligheden. I morgen har jeg ikke muligheden 🙂

Så det blev et ja tak til marathon. Jeg løftede ikke benene så højt, og jeg så heller ikke overskudsagtigt ud, men jeg havde stadig smil på læben og hilste på de forbipasserende. Jeg løb det meste af turen alene og fik smidt noget af skraldet ud af mit hoved, og så var det fantastisk at komme i mål til en dejlig is 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 13. august 2015, kl. 8.30
Sted Fitnessnation Cannonball Run, www.fitnessnationcannonballrun.dk
Resultat 4.45.07
Marathon i alt 611
Marathon i 2015 72

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/08/hvorfor/

Skriv et svar

Your email address will not be published.