Den rigtige vej

IMG_5035Sidste gang, jeg havde mine løbesko på, var i onsdags til Vestvoldsmarathon. Ikke at jeg har holdt mig i ro af den grund, for jeg har givet den gas til spinning. Inden jeg prøvede spinning, troede jeg, at jeg ville have svært ved at bytte løbeturen ud med en times spinning, men sådan er det ikke. Det er en helt anden form for træning end løb, men det er sjovt, og jeg har den skønneste følelse i kroppen bagefter. Ja, ikke lige efter at timen er slut, for der er jeg lidt ør, fordi jeg har givet mig så meget, men når jeg lige har sundet mig 🙂

IMG_5038

Benene er glade for den varierede træning, og i dag kunne jeg mærke, at mine ben var lidt mere med mig, end de har været de sidste måneder – siden Paris. Jeg skal stadig ikke presse dem for meget – det er en fin balance, men i dag mærkede jeg rigtigt, at det går den rigtige vej. Ju-bi 🙂

Vejrudsigten havde lovet en del regnvejr, men det mærkede vi kun på en enkelt runde. Det var en super hyggelig dag i løbeskoene med mange deltagere på en almindelig tirsdag. Flaget var hejst for Bouchra Lundgren Eriksen, som har fødselsdag. Stort tillykke Bouchra og tak for kage 🙂

IMG_5036

IMG_5051IMG_5074

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 22. september 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.15.59
Marathon i alt 620
Marathon i 2015 81

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/09/den-rigtige-vej/

Skriv et svar

Your email address will not be published.