Er dit liv et eventyr?

Er dit liv et eventyr?
Livet bliver bedre og bedre, fordi jeg lærer mere og mere og derfor bliver bedre og bedre til at skabe mit liv, som jeg ønsker det. Et liv fyldt med muligheder, glæde og kærlighed. Et liv hvor jeg vender udfordringerne til styrker. ET EVENTYR fordi jeg vælger det.

Jeg er meget taknemmelig over, at jeg virkelig forstår det faktum, at jeg selv bestemmer, hvordan mit liv skal være. Mit liv bliver, som mit fokus er. Mit liv bliver, som mine tanker er. Mit liv bliver, som mine følelser er.  Jeg kan ikke skabe mit drømmeliv, mens jeg har det skidt og tænker bange tanker. Jeg kan ikke skrabe mit drømmeliv samtidig med, at jeg er vred eller ked af det. Jeg bringer det ind i mit liv, som jeg bruger min energi på. Hvis min energi er på alt det, jeg ikke ønsker, så får jeg mere af det.

Hvor er dit fokus?
Hvad tænker du mest på? Hvad føler du? Hvis du ikke tænker på det, du ønsker, fokuserer på det du ønsker, eller føler det du ønsker, kan du lave det om LIGE NU. Du må tro på, at “ting” kan lade sig gøre for dig, og hvis du ikke tror på, så lær at tro på det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.  Jeg glæder mig til snart at præsentere mine nye onlinekurser, hvor du kan lære at skabe dit drømmeliv, nå dine mål, leve med ja-hat og bringe alt det ind i dit liv, som du ønsker. Det er mit ønske, at du skal leve et liv med næsten 100 procents glæde. Et liv fyldt med muligheder, hvor dine drømme går i opfyldelse. Vil du være med? Det er muligt, for jeg har selv gået vejen. Jeg er klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømmeliv.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips, værktøjer, strategier og tilbud, der virker. Når jeg kan, kan du også nå dine mål, leve med glæde og kærlighed samt leve et liv i overflod. Når jeg kan, kan du også få dine drømme til at gå i opfyldelse.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/03/er-dit-liv-et-eventyr/