Hvor ligger du på en glædesskala fra 1 til 10?

I LOVE IT. I LOVE IT. I LOVE IT
JA, det gør jeg. Jeg elsker det, Ole Henriksens mindset. Jeg elsker hans smil og glæde. Jeg elsker, at han vælger glæde og kærlighed. Jep, det er nemlig et valg. GLÆDE kommer ikke af sig selv, hvis du ikke vælger det. Du kan opleve de mest fantastiske ting og ikke føle glæde. Du kan være trist og fokusere på alt det, du mangler, selvom solen skinner på dig, og du rent faktisk lever i overflod. Overflod er jo et spørgsmål om, hvordan du opfatter verden.

GLÆDE ER ET VALG
Og glæde er mit valg. Jeg går efter at være GLAD I LÅGET så meget som muligt. Det betyder ikke, at jeg ikke indimellem bliver sur, trist eller ked af det, men når det sker, er jeg blevet god til hurtigt at finde ud af, hvorfor jeg har den følelse og derefter rykke mig væk fra den. Jeg vælger at komme videre så hurtigt som muligt og holder ikke fast på min ret til at være såret og bitter. Det har jeg trænet i.

Hvad vælger du?
Hvor ligger du på en glædesskala fra 1-10?
Vælger du glæde?

Det er meningen, at du skal være så glad som muligt.
Det er meningen, at du skal tænke glade tanker.
Det er meningen, at du skal fylde dit liv med aktiviteter, der gør dig glad.
Det er meningen, at du skal omgive dig med mennesker, der gør dig glad.
Det er meningen, at dit liv skal være fyldt med glæde.

Er du glad det meste af tiden?
Glæder du dig over livet det meste af tiden?
Flyder glæden frit i din glædeskanal?

Eller flyder du med strømmen, flyder med livet? Nogle gange går det godt og andre gange er det måske op ad bakke. Du føler måske, at du ikke altid selv er herre over, hvad der sker i dit liv. Du er måske ikke altid opmærksom på, hvor meget indflydelse du selv har på episoderne i dit liv.

Sådan var det for mig før i tiden. Det var ikke fordi, jeg var meget negativ eller havde et dårligt liv, men jeg fulgte bare med. Nogle gange var alt godt, og andre gange var det næsten et spørgsmål om overlevelse, hvor jeg ikke fik øje på, at der var meget, jeg selv kunne gøre. I de situationer levede jeg som et offer for omstændighederne og brugte ikke kraften, som vi alle besidder. Kraften som kommer indefra. Kraften som kommer fra hjertet. Kraften der bevirker, at vi alle kan leve med glæde, hvis vi ønsker det.

Livet handler ikke overlevelse.
Livet handler om at leve med glæde.
Livet handler om at leve med kærlighed.

DU BESTEMMER SELV I DIT LIV
En livskrise fik mig til at åbne øjnene for, at jeg hundrede procent selv har ansvaret for mit liv. Jeg bestemmer selv, hvordan min dag skal være. Det afhænger ikke af andre mennesker på min vej, møder på jobbet, om der er kø på motorvejen eller en uforudset regning. Det handler om min indstilling. Det handler om, hvordan jeg ser verden og tager imod det, der sker i løbet af min dag. Jeg blev opmærksom på, at jeg havde det MEGET bedre, hvis jeg ikke reagerede på svære situationer med vrede, frustration, ked-af-det-hed, surhed, tristhed, opgivenhed og mistillid. De følelser vi alle sammen mærker indimellem, og det skal vi også, for disse tunge følelser indikerer, at her er en situation i mit liv, jeg ikke ønsker, så jeg må finde ud af, hvordan jeg kommer hen til glæde, kærlighed, håb, tillid, begejstring, smil og latter, tryghed og ro. Jeg kan altid selv gøre noget, for jeg bestemmer selv mit næste skridt, min næste handling, min næste tanke og mit næste ord. Det er mit valg.

Du behøver ikke at have en livskrise for at lære, at du er herre i dit liv. Du ved det lige nu, når du har læst dette, og du har måske vidst det længe. DU BESTEMMER I DIT LIV. Uanset hvor du er i dit liv lige nu, uanset hvordan du har det, så kan du øve dig på at blive bedre til at agere med tillid, håb og kærlighed og leve med STØRRE LIVSKVALITET og MERE GLÆDE.

Jeg ved det, for jeg har selv gjort det, og DU KAN GØRE DET SAMME.

DU HAR ALTID ET VALG
Før følte jeg ikke altid, at jeg havde et valg. Jeg troede, at jeg skulle være vred, sur og trist, hvis en anden behandlede mig skidt og svigtede mig, for det havde de fortjent. Det er bare sådan, at den du straffer mest, er dig selv, for kostbare timer forsvinder fra dit liv, mens du hænger fast i vreden. I dag kommer jeg hurtigere igennem vreden, finder gode løsninger og tilbage til glæden. Det er fantastisk at tilgive og komme videre med glæde, i stedet for at bruge ekstra tid og energi på at bære nag og føle sig svigtet.

Hænger du ofte fast i vrede, tristhed og ked-af-det-hed?
Tror du, at du skal reagere med vrede for at straffe den anden i tilfælde af svigt?

Før vidste jeg heller ikke, at træerne kan vokse ind i himlen. Jeg vidste ikke, at jeg med tro, tillid og arbejdsindsats kan opnå hvad som helst. I dag ved jeg, at hvis der er noget, jeg ønsker i mit liv, og det er vigtigt nok, så kan det lade sig gøre. Jeg kan nå i mål med alt, som jeg kan forestille mig, hvis jeg tror på det, og jeg er villig til at gøre arbejdet. Det kan vi alle.

Kan træerne vokse op i himlen i din verden?
Tror du på, at alt kan lade sig gøre for dig?

SMIL OG EN POSITIV TANKE
Starter du dagen med et smilblush? Smilerblush du til folk på gaden? Smilerblush du, når toget er forsinket, eller du holder i kø på vej på job? Smilerblush du til kasseekspedienten i supermarkedet?

Mærk hvad et smil blush gør ved dig. Du kan mærke det fysisk i kroppen, når du smilerblush Hos mig føles det som en lethed, som kommer i løbet af kort tid. Sammen med en positiv tanke ændres et påtaget smil hurtigt til et ægte smilblush og en lettere følelse i kroppen. Skab ny energi, overskud og glæde med smilblush og en positiv tanke. Sådan starter jeg dagen. Smilblush og fem gode tanker. Fokus på god energi fra starten af dagen bringer mere godt med sig og skaber et godt fundament for en god dag. Det vælger jeg. Hvad vælger du?

Hvis du vil leve et liv med mere glæde og kærlighed, er mine workshops lige noget for dig. Læs mere her. Samme workshop – flere datoer. 

Livet er fantastisk og fyldt med muligheder, hvis vi tør tage imod. Tør du? Du fortjener det bedste, og jeg vil bidrage til dit drømmeliv

Kærligst
Aneste

Kontakt på 40473027 eller aneste@aneste.dk

www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/hvor-ligger-du-paa-en-glaedesskala-fra-1-til-10/