Det, du giver ud, får du tilbage

Behandl andre, som du selv vil behandles. 

Smil til verden, så smiler den igen.  

Det, du giver ud, får du tilbage. Du har hørt det før, og det er sådan, det er. Også når det gælder dine tanker. Det er altså ikke kun dine handlinger, der bestemmer, hvad livet giver dig tilbage, det er også dine tanker.

DERFOR, hvis du dømmer og kritiserer dig selv eller andre, også selvom det bare er i dine tanker, så bliver du også selv dømt og kritiseret. Hvis du taler dårligt om andre, kan du forvente, at der også er nogen, der taler dårligt om dig eller foretager en anden handling mod dig, der har den samme lave energi. Måske er der en, der vælter en kop kaffe ned i dit skød – selvfølgelig ikke med vilje, men som Universets afregning af dine dømmende tanker. Næste gang et lille uheld sker for dig, så tjek kvaliteten af dine tanker og handlinger. Hvad har du tænkt, sagt eller gjort, som kunne forårsage denne udligning af karma?

DET HANDLER OM ENERGI. Når du kritiserer og dømmer, kan du ikke være glad og kærlig samtidig. Det er umuligt at forene de modsætninger. Hvor der er lys, kan der ikke være mørke. Kritik og dom er en tung energi, ligesom vrede og nag. Tanker om had tiltrækker had og situationer med had. Tanker om jalousi tiltrækker mangel og tab ind i dit liv. Når du tænker eller handler med den tunge energi, så skaber du mere af den for dig selv, og NU hvor du er blevet opmærksom på det, så kan du vælge at handle anderledes. Du kan vælge lyset i form af kærlighed og accept, der medfører en let energi fyldt med muligheder og glæde.

Livet er faktisk meget simpelt.
Det, vi giver ud, får vi tilbage.
Hver tanke, vi tænker, skaber vores fremtid.
Louise Hay

Hvis kvaliteten af dine tanker er god, og du elsker og accepterer dig selv og andre, vil du tiltrække mennesker ind i dit liv, som giver dig kærlighed og accept. Tanker om tilgivelse tiltrækker healing og velstand. Kærlige tanker bringer ikke nemlig ikke kun kærlighed ind i dit liv, men alt det gode, og mere end du kan forestille dig.

HVORDAN ER KVALITETEN AF DINE TANKER? Meget af det, vi normalt tænker og siger, er negativt eller med fokus på mangel og skaber ikke gode situationer for os. Hvis vi vil ændre vores liv, er vi nødt til at ændre vores måde at tænke og tale på. Vi er nødt til at træne i at tænke og tale positivt med fokus på det, vi ønsker. Alt for tit, tænker og siger vi: Bare det ikke regner på søndag – fokus på mangel. Jeg vil ikke være syg mere – fokus på mangel. Det når jeg aldrig – fokus på mangel. Fokus på mangel skaber mere mangel, så vi må vende tankerne om og fokusere på det, vi ønsker. Det bliver super hyggeligt på søndag – nyt fokus. Jeg er frisk og på vej mod sundhed – nyt fokus. Jeg finder en løsning – nyt fokus.

Læg mærke til hvordan kvaliteten af dine tanker er. Skaber du det, du ønsker i dit liv? Hvis ikke, kan du gøre noget ved det. Du kan nemlig træne dine tanker, ligesom du træner i alt andet, du ønsker at blive bedre til. Opgrader kvaliteten af dine tanker og opgrader dit liv.

Du kan komme videre med rådgivning og coaching. Læs mere her.

Hvis du har brug for en kickstart til at identificere gamle tunge følelser, så du kan give slip og vende dine tanker samt lave nye vaner og rutiner, så vær med på min workshop. Læs mere her.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Kærlig hilsen Aneste

aneste@aneste.dk
40473027

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/det-du-giver-ud-faar-du-tilbage/