HEAL – Den må du bare se

Billedresultat for heal

Denne dokumentar, HEAL, fortæller om den stærke forbindelse mellem din psyke og din fysiske helbred. Via blandt andet læger og forskere fortæller HEAL, at vi kan vende selv kroniske sygdomme om til sundhed og velvære, ligesom jeg selv har gjort. En af metoderne er at identificere de lagrede følelser indeni som vrede, angst samt svigt og give slip på dem for at fylde op med kærlighed til dig selv. Det er præcis det, vi gør på min HELBRED DIT LIV WORKSHOP. Giv dig selv en gave for livet og vær med. Læs mere her.

DU FORTJENER DET BEDSTE❤️

PS: Det er ikke en reklame for Netflix, men er du ikke abonnement, så hop da på en måned gratis for at se HEAL.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/heal-den-maa-du-bare-se/