Det, du tror om dig selv og dit liv, bliver din virkelighed

HVAD TROR DU PÅ?
HVAD ER DINE OVERBEVISNINGER?


Penge vokser ikke på træerne.
Jeg skal yde, før jeg må nyde.
Jeg skal arbejde hårdt for føden.
Det er svært at få et nyt arbejde.
Jeg skal tilpasse mig for at blive elsket.
Hvis jeg laver fejl, betyder det, at jeg ikke er god nok.
Jeg skal være stærk og må ikke vise sårbarhed.
Det er svært at blive gammel.
Folk er ikke til at stole på.

Det er vigtig at undersøge, hvad du tror på. Alt for mange af os er vokset op med begrænsende overbevisninger, som hæmmer os i vores liv i dag, hvis vi ikke ændrer dem. MEN for at ændre de begrænsende overbevisninger skal du få øje på dem. Mange af dem er nemlig gemt under overfladen i dit ubevidste sind, så du bliver nødt til at lede efter dem. Det kan være meget givende at sidde i fred og skrive dine overbevisninger ned omkring vigtige områder i livet. F.eks. Hvad mener du om mænd, kvinder, kærlighed, parforhold, sex, sundhed, din krop, mangel, velstand, alderdom, arbejde og succes? Hvorfor har du den mening, du har? Er det oplevelser fra dit barndomshjem? Er det rent faktisk det, du mener i dag? Det er overraskende, så mange af vores overbevisninger er dannet omkring femårsalderen.

Det er selvfølgelig ikke alle disse overbevisninger, der er relevante i forhold til dit liv i dag, men det er meget gavnligt at lave mental hovedrengøring en gang imellem. Det er vigtigt, at det, du tror på, gavner dig, så du kan skabe det bedste liv for dig selv.

Det, du tror om dig selv og dit liv, bliver din virkelighed.

Jeg tror, at jeg er fantastisk, og livet er fyldt med glæde.
Det er nemt for mig at finde et nyt job, hvor jeg kan bruge mine alle mine evner.
Jeg har tillid til andre mennesker.
Jeg har et godt job med en tilfredsstillende indkomst.
Penge kommer nemt til mig.
Jeg tror på, at jeg fortjener det bedste.
Det er trygt at blive ældre og helt fantastisk med al den erfaring.
Der er stadig meget, jeg kan.
Der er ikke noget, jeg skal gøre for at være elsket. Jeg er værd at elske.
Fejl er erfaringer, der gør mig stærkere.
Det er trygt for mig at vise sårbarhed.
Jeg er gode venner med min krop, og vi behandler hinanden godt.

De øverste begrænsende overbevisninger spænder ben for dig. Energien er tung, og du skal arbejde hårdt for, at alt det gode kommer til dig. Du skal kæmpe for at føle glæde, og når glæden er der, tør du måske slet ikke rigtig føle den, fordi du regner med, at den hurtigt forsvinder, og det gør den. SOM DU TROR, BLIVER DET. 

Hvis du laver mental træning og indarbejder nye overbevisninger og tanker, der er fulde af tillid og kærlighed, så vil du opleve, at dit forandrer sig. Når du tror på, at du kan komme igennem livets udfordringer på den bedste måde. Når du har tillid til andre mennesker. Når du tror på, at livet er fyldt med muligheder. når du tror på kærlighed, JA, så er det, det du får. SOM DU TROR, BLIVER DET. 

Har du brug for værktøjer, hjælp og støtte til at komme videre på den bedste måde, så book rådgivning og coaching med mig. Jeg har selv gået vejen. Læs mere her.

Hvis du har brug for en kickstart til at identificere gamle tunge følelser, så du kan give slip og vende dine tanker samt lave nye vaner og rutiner, så vær med på min workshop. Læs mere her.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Kærlig hilsen
Aneste

aneste@aneste.dk
40473027
www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/det-du-tror-om-dig-selv-og-dit-liv-bliver-din-virkelighed/