Enhver tanke, du tænker, er med til at skabe din fremtid

Tanker er som dråber af vand. De akkumulerer over tid. Hvis du fortsætter med at tænke den samme tanke igen og igen, så gror den, som dråber der bliver til en vandpyt, som bliver til en sø, der bliver til et hav. Hvis det er positive tanker, kan du flyde på livets ocean. Hvis det er negative tanker, kan du drukne i en sø af negativitet.

Hvad er din normale indstilling, når du vågner om morgenen? 

Glæder du dig til dagen eller er du allerede stresset over alt det, du skal nå?
Er du frisk, eller er dit fokus på, hvor træt du er?
Vågner du med tillid til dagen, eller bekymrer du dig?

Enhver tanke, du tænker, er med til at skabe din fremtid.

Du skaber altså selv din dag med dine tanker og dit fokus. Hvis din indstilling er tung og trist, bliver din dag på samme måde. Hvis du derimod starter dagen med håb, tillid og kærlighed, vil den bringe mest af alt det, du ønsker.

Det er dit valg, og samtidig er det din frihed.

Synes du, det er svært at tænke positivt automatisk? Føler du indimellem, at du er ved at drukne i træthed, bekymringer, sygdom, tristhed, vrede eller frygt? Har du brug for værktøjer, hjælp og støtte til at komme videre på den bedste måde? Så book rådgivning og coaching med mig. Læs mere her.

Hvis du har brug for en kickstart til at identificere gamle tunge følelser, så du kan give slip og vende dine tanker samt lave nye vaner og rutiner, så vær med på min workshop. Læs mere her.

Jeg ved, at det virker, for jeg har selv gået vejen. Læs lidt mere om min vej her.

Jeg ønsker dig alt det bedste  ❤️❤️

Kærlig hilsen
Aneste

aneste@aneste.dk
40473027
www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/enhver-tanke-du-taenker-er-med-til-at-skabe-din-fremtid/