Såååå dejligt….. Forårsfornemmelser

Billedet indeholder sandsynligvis: Aneste Fredskov, friluftsliv

Skønt med forårsfornemmelser ?8 grader og en smule sol☀️ ?‍♀️ Maraton #688 og tættere på #700 til CPH Marathon ???????

Lidt CRAZY, men på den fede måde, ik?Faktum er, at løbeturen stadig gør mig glad i låget, så jeg fortsætter ?

Hvad gør dig glad i låget? Fylder du dit liv med aktiviteter, der gør dig glad? Er du omgivet af mennesker, der gør dig glad? HUSK det er meningen, at du skal være glad – ihverfald det meste af tiden, og her mener jeg ikke lidt glad. Jeg mener GLAD – helt ind i hjertet. Ved du, hvordan det føles? 

GLÆDE ER ET VALG, og jeg har trænet i at vælge glæde hver dag. Det kan du også gøre, og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig på vej.

CLAIRVOYANCE, HEALING, RÅDGIVNING OG COACHING
I februar, marts og april fejrer jeg enden på et fantastisk uddannelsesforløb som clairvoyant. En nyt værktøj i værktøjskassen som kan så meget. Jeg er helt vild med det og giver derfor rabat på mine sessioner frem til 1. maj 2019, så prisen er 600 kr. inkl. moms. Læs mere her.

Bestil tid på aneste@aneste.dk eller 40473027.

HUSK, hvis du vil have forandring, er du nødt til at gøre noget andet, end du plejer. Gør du det samme, som du altid har gjort, får du det samme, som du plejer.

Du kan også deltage i min workshop og skabe fantastiske forandringer. Sig JA TAK til mere sundhed, livskvalitet, viljestyrke, selvværd, kærlighed, glæde, energi, positive tanker, flere muligheder og de bedste resultater.
Læs mere her.

I have the power.jpg

Du har styrken i dig til at lave forandringer.

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 20. februar 2019
Sted Succes Maraton
Resultat 3.48.54
Marathon i alt 688
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 10

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/saaaaaaaa-dejligt-foraarsfornemmelser/