Vi kan nå langt med vores VILJE

NÅ LANGT MED VILJEN
Vi kan nå langt med vores VILJE. Det var den jeg brugte i dag til maraton nummer 687 – på vej til nummer 700 til Copenhagen Marathon den 19. maj 2019?‍♀️ Da jeg stod op i morges, kunne jeg ikke mærke nogen lyst til at løbe maraton, men jeg kunne mærke vilje. Vilje til at gøre det, jeg har sat mig for. Vilje til at nå mit mål. Vilje til at gøre en ekstra indsats. Vilje til fortsat at træne mine tanker til at tænke positivt og skabe glæde for mig selv. 

SKAB GLÆDE
Og når jeg nu valgte at løbe maraton med viljen, kunne jeg lige så godt få det allerbedste ud af det, så jeg havde fokus på at skabe glæde i løbeskoene???‍♀️❤️

I mit hoved bestemte jeg selv tankerne:
Tak for at jeg kan?
Mine ben er jo fuldkommen fantastiske?
Dejligt at vinden kommer fra den rigtige side og det ikke regner?
Skønt at have mulighed for at løbe her?
Jeg kan, jeg vil, jeg gør det?
Jeg
 er frisk og fuld af energi?‍♀️
Alt er godt i min verden❤️

På den måde skabte jeg glæde i mine tanker, så jeg endte med at glemme, at jeg løb med viljen og i stedet for føle, at jeg løb med glæden. Glæde er mit valg❤️ og et smil på læben.

TRÆN DIN VILJE
Mange har sagt til mig: Bare jeg havde din VILJE. Til det kan jeg kun sige: Det har du. Min vilje er stærk, fordi jeg har trænet den. Du kan gøre det samme. Viljen er ikke stationær. Den kan styrkes, så det er op til dig, at vælge at gøre det.

HUSK, hvis du vil have forandring, er du nødt til at gøre noget andet, end du plejer. Gør du det samme, som du altid har gjort, får du det samme, som du plejer.

RÅDGIVNING OG COACHING
Jeg er klar, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at lave forandringer. Februar, marts og april fejrer jeg enden på et fantastisk uddannelsesforløb som clairvoyant. En nyt værktøj i værktøjskassen som kan så meget. Jeg er helt vild med det og giver derfor rabat på mine sessioner frem til 1. maj 2019, så prisen er 600 kr. inkl. moms.

Bestil tid på aneste@aneste.dk eller 40473027.

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 5. februar 2019
Sted Succes Maraton
Resultat 3.49.39
Marathon i alt 687
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 9

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/vi-kan-naa-langt-med-vores-vilje/