Fylder du dit liv med kærlighed? Tænker du kærlige tanker? Taler kærlige ord? Lytter kærligt?

Det er svært, at argumentere imod, at vi har det bedst, når vi er omgivet af kærlighed. Fredag aften ved spisebordet er hyggeligst, hvis stemningen er glad, tryg og kærlig. Mandag på job føles bedst, hvis kollegaerne er venlige og imødekommende. Køen i supermarkedet går hurtigst, hvis vi er tålmodige og har tillid. Kærlige følelser som glæde, tillid, håb, begejstring, tro og tryghed skaber livskvalitet, sundhed og masser af muligheder, mens surhed, vrede, nag, mistillid, tristhed, frygt og angst skaber et liv fyldt med udfordringer med en følelse af fastlåsthed.
 
HVAD VÆLGER DU?
 
Det er nemlig helt op til dig, hvilket liv du ønsker at leve. Uanset hvilken situation du står i, har du altid et valg. Du kan selv vælge, hvad du gør. Du kan selv vælge, hvad du tænker om situationen. Du kan selv vælge, hvilken vej du tager – uanset hvad.
 
JEG VÆLGER KÆRLIGHEDENS VEJ.
 
Kærlighed stimulerer vores immumsystem. Vi bliver stærke af kærlighed. Vi bliver stærke, når vi lærer at elske os selv. Kærlighed tillader os at flytte os fra offer til vinder. Kærlighed til os selv tiltrækker det, vi har brug for til at støtte os på vores vej til healing og mere sundhed.
 
KÆRLIGHED ER DEN STØRSTE HELBREDENDE KRAFT DER FINDES.
 
Hvis du vil have mere kærlighed i dit liv. Hvis du vil styrke dig selv og opgradere din livskvalitet, så vær med på min workshop. Vi arbejder med at identificere negative mønstre og overbevisninger samt gamle tunge følelser, så du kan give slip og vende dine tanker samt lave nye vaner og rutiner. Vær med og få nemme værktøjer til at elske dig selv og tænke positivt automatisk. Læs mere her.
Jeg ved, at det virker, for jeg har selv gået vejen. Læs lidt mere om min vej her.
 
LIGE NU TILBUD PÅ 1:1 SESSIONER
 
Du kan også booke en session med mig, hvis du har brug for svar, værktøjer, hjælp og støtte til at komme videre på den bedste måde?
 
Hvis du bestiller tid senest den 31. marts på mail aneste@aneste.dk eller 40473027, får du sessionen til KUN 500 kr. inkl. moms. Normalpris 900 kr.
 
HVAD KAN DU FÅ HJÆLP TIL?
 
Hvis du er syg og selv ønsker at gøre noget for at supplere din helbredelse.
 
Hvis du er kørt fast i livet og vil noget andet.
 
Hvis du ønsker mere glæde i livet, en stærkere metalitet og højere målopfyldelse.
 
Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have svar på for at komme videre.
 
Hvis du vil træne i positiv mentalitet.
 
Udover clairvoyant rådgivining inkluderer en session mulighed for coaching, healing og hypnose, alt efter dit ønske. Sessionen tager altid udgangspunkt i dit behov.
 
Hvis du vil have forandring, er du nødt til at gøre noget andet, end du tidligere har gjort.
 
Det gjorde en forskel for Anja, som skrev til mig:
 
Er super glad for at have haft en samtale med dig. Du har virkelig ramt plet på nogle vigtige områder i mit liv, som vi fik snakket om, og som efterfølgende har givet mere ro. Samtidig har du givet mig nogle værktøjer med hjem, som jeg arbejer med for at styrke mit selvværd og derved blive bedre til at lytte til mit indre jeg. Føler der blev åbnet op for posen i min underbevidsthed, ting som fyldte meget i mig, og gav mig overblikket, energi og styrken til at starte på at få ryddet op og smidt væk. Jeg ser frem til en ny samtale med dig, da jeg fremadrettet helt klart vil bruge dig som mentor/guide og har allerede anbefalet dig til andre.
 
Book tid på aneste@aneste.dk eller 40473027. Læs mere her.
 
Lige nu foregår samtalerne ved personligt fremmøde i Næstved eller via Skype eller lignende. Derudover er jeg ved at finde lokaler i København.
 
DU FORTJENER DET BEDSTE ❤️❤️
 
Kærligst
Aneste
 
40473027
 
 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/03/fylder-du-dit-liv-med-kaerlighed-taenker-du-kaerlige-tanker-taler-kaerlige-ord-lytter-kaerligt/