HIP HURRA. Det er min fødselsdag

og der er bare så meget at være glad i låget over. Så meget jeg er taknemmelig for. DET GIVER JEG VIDERE TIL DIG MED GODE TILBUD.
 
Efter 10 måneders intensivt træningsforløb hos skønne Lone Hertz og en fantastisk personlig udvikling for mig, er jeg uddannet clairvoyant rådgiver. Et nyt væktøj i værktøjskassen som kan så meget, og jeg er helt vild med det. DET SKAL FEJRES MED ET GODT TILBUD.
 
Hvis du bestiller tid senest den 31. marts på mail aneste@aneste.dk eller 40473027, får du sessionen til KUN 500 kr. inkl. moms. Normalpris 900 kr.
 
HVAD KAN DU FÅ HJÆLP TIL?
 
Hvis du er syg og selv ønsker at gøre noget for at supplere din helbredelse.
Hvis du er kørt fast i livet og vil noget andet.
Hvis du ønsker mere glæde i livet, en stærkere metalitet og højere målopfyldelse.
Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have svar på for at komme videre.
Hvis du vil træne i positiv mentalitet.
 
Udover clairvoyant rådgivining inkluderer en session mulighed for coaching, healing og hypnose, alt efter dit ønske. Sessionen tager altid udgangspunkt i dit behov.
 
Hvis du vil have forandring, er du nødt til at gøre noget andet, end du tidligere har gjort.
 
Det gjorde en forskel for Anja, som skrev til mig:
 
Er super glad for at have haft en samtale med dig. Du har virkelig ramt plet på nogle vigtige områder i mit liv, som vi fik snakket om, og som efterfølgende har givet mere ro. Samtidig har du givet mig nogle værktøjer med hjem, som jeg arbejer med for at styrke mit selvværd og derved blive bedre til at lytte til mit indre jeg. Føler der blev åbnet op for posen i min underbevidsthed, ting som fyldte meget i mig, og gav mig overblikket, energi og styrken til at starte på at få ryddet op og smidt væk. Jeg ser frem til en ny samtale med dig, da jeg fremadrettet helt klart vil bruge dig som mentor/guide og har allerede anbefalet dig til andre.
 
Book tid på aneste@aneste.dk eller 40473027.
 
Lige nu foregår samtalerne ved personligt fremmøde i Næstved eller via Skype eller lignende. Derudover er jeg ved at finde lokaler i København. Det glæder jeg mig til 🙂
 
DET ER IKKE DET ENESTE FØDSELSDAGSTILBUD TIL DIG.
 
Spar 500 kr. på HELBRED DIT LIV 2-DAGES WORKSHOP den 28/3 samt 4/4. Læs mere og tilmeld dig HER.
 
EN GAVE TIL DIG SELV.
 
JA TAK til mere sundhed, livskvalitet, viljestyrke, selvværd, kærlighed, glæde, energi, positive tanker, flere muligheder og de bedste resultater.
 
Der er flere datoer. Læs mere HER.
 
47 år i dag. En dag hvor jeg vil sige af hjertet tak til alle jer, der berører mit liv på så mange måder. Jeg er taknemmelig for det hele. Livet er en fantastisk rejse med så mange muligheder, og jeg er taknemmelig for, at jeg har fået øje på og indset, at jeg selv skaber mit liv (ligesom du gør). Det betyder, at der altid er noget, at jeg kan gøre. Et skridt ad gangen. Jeg tager hvert skridt med stor nysgerrighed og tillid. Jeg har også indset, at det er meningen, at mit liv skal være fyldt med glæde (ligesom dit liv skal være fuldt med glæde), så hvert skridt er mod mere glæde. Det husker jeg på de dage, hvor jeg skal arbejde lidt mere for glæden. Glæde er et valg, og det er MIT VALG. Af hjertet tak.
 
Kærligst
Aneste
 
40473027
 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/03/hip-hurra-det-er-min-foedselsdag/