Ønsker du mere ro, tryghed og kærlighed? Så tilmeld dig HELBRED DIT LIV

JA TAK til mere glæde, sundhed, livskvalitet, viljestyrke, selvværd, kærlighed, energi, positive tanker, flere muligheder og de bedste resultater.

Tina Kofod efter sidste workshop: Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det har ifbm kritisk alvorlig sygdom givet en helt fantastisk ro, ingen frygt, og har flyttet fokus fra sygdom til livet. Sygdom må ikke fylde det hele. Det får man det ikke bedre af. Tilmeld jer.

Næste to-dages workshop er torsdag den 28. marts og 4. april i Næstved. Der er tre pladser tilbage. Tag eventuelt et par fridage og giv dig selv den gave.

SPAR 500 KR. VED TILMELDING SENEST FREDAG DEN 15. MARTS 2019. LÆS MERE OG TILMELD DIG HER.

reklame workshop 110319.mp4

Man kan næsten sige, at det er en kursus i kærlighed. HELBRED DIT LIV handler meget kort sagt om at identificere dine negative overbevisninger, give slip på dem og fylde op med KÆRLIGHED og MULIGHEDER❤️ Det er en gave til dig selv, der holder hele livet, hvis du ønsker det.

Det er en indre rejse med fokus på blandt andet:

Forbindelsen mellem krop og psyke. Hvordan påvirker det dig, og hvad kan du gøre anderledes? At give slip på gamle mønstre og vaner og give plads til ny energi og glæde. At genopdage kærligheden til dig selv. At finde ind til din viljestyrke og indre power. At skrive din nye historie Hvordan du bruger det nye i dit liv og din hverdag – og holder fast.

Tilmeld dig i dag og spar 500 kr. Tilmeld dig HER hvis du er klar til mere af alt det bedste❤️❤️

Kærligst Aneste

 PS: Workshoppen holdes også fredag den 26/4 og 3/5 i Næstved samt weekenden den 25. og 26. maj i Taastrup

www.aneste.dk
aneste@aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/03/oensker-du-mere-ro-tryghed-og-kaerlighed-saa-tilmeld-dig-helbred-dit-liv/