INFORMATION OM FREDSKOV RUN & FUN I KNUTHENBORG SAFARIPARK 2020

 LØB I KNUTHENBORG SAFARIPARK 

LØRDAG DEN 29. AUGUST 2020, KL. 11.00

SØNDAG DEN 30. AUGUST 2020, KL. 11.00

COVID19 INFORMATION

Kære alle I skønne mennesker

Vi forventer, at Fredskov Run & Fun i Knuthenborg Safaripark den 29. og 30. august 2020 afholdes som planlagt med de forholdsregler omkring COVID-19, det kræver. 

Vi følger Statsministerens anbefalinger og krav til afvikling af arrangementer som vores. Der er på nuværende tidspunkt ikke sat deltagerantal på restriktionerne, men vi forventer, at vores arrangement opfylder kravene omkring forsamlingsforbud. 

Hvis det senere viser sig, at vi ikke må afholde løbene, og det kan holdes i september, vil vi forsøge at flytte arrangementet til en weekend i september 2020.

Hvis løbet flyttes, og du ikke kan deltage, vil du kunne flytte startnummeret til næste år eller få startgebyr retur fratrukket 25 kr. i administrationsgebyr til banken. 

MEN vi regner med, at vi ses til løbefest i Knuthenborg den 29. og 30. august 2020.

Bedste hilsner

Aneste og Fredskov Teamet

Vi gentager succesen med at løbe på savannen, så nu har du igen mulighed for en anderlede og spændende løbeoplevelse blandt alverdens dyr.

Det er et hyggeligt løb efter cannonball princippet, som betyder, at der ikke er nogen chip. Hver deltager tager selv sin tid. Vi starter alle vores ure samtidig ved start, og uret må ikke stoppes undervejs – heller ikke ved toiletbesøg og lignende. Uret må først stoppes, når du løber over målstregen. Efter løbet noteres tiden i løbsprotokollen.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til,  at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

Der er medalje til alle, der gennemfører løbet. Medalje udleveres efter at tiden er registreret. Diplom kan downloades snarest efter løbet på www.fredskovmarathon.dk via resultatlisten.

Ruten er 7,1 km. Der løbes tre omgange for halvmaraton og seks omgange for maraton. Derudover løbes 7 km, 14 km og 28 km. Ruten er afmærket men ikke afspærret, og vi skal respektere andre trafikanter. Vær opmærksom på dyre-ristene, så du ikke kommer til skade.

Depot er ved start/mål og passeres en gang pr. omgang. Depotet vil bestå af bananer, slik, saltstænger, vand og sodavand med mere. Derudover er der et vanddepot halvvejs på ruten.

Der må ikke smides affald i parken. Brug skraldespandene i depotet eller på ruten.

Der en tidsgrænse på 5 timer, så vi kan nå at være ude af parken, inden porten lukker kl. 17.00.

Parken åbner ekstraordinært kl. 9.00 for løbere. Benyt indkørslen Maglemer og husk at transport til startområdet skal foretages i bil eller på motorcykel. Kom i god tid, så du er klar til start kl. 11.00.

Start/mål er ved Limpopoland. Se evt. kort på www.knuthenborg.dk. Limpopoland er et dejligt område i parken med toiletfaciliteter, spisesteder og en stor naturlegeplads. Lige ved depotet er et stort grønt område med mulighed for picnic. Det er et løb, hvor det er oplagt at tage familien med.

Prisen for at deltage i løbet er 275 kr for alle distancer som bl.a inkluderer indgang til parken og en speciel medalje.

Tilmeld dig lørdag her. Vær opmærksom på at vælge rigtig distance.

Tilmeld dig søndag her. Vær opmærksom på at vælge rigtig distance.

Vi sender startnummer og indgangsbillet til Knuthenborg Safaripark omkring juni 2020 til din adresse. Vær opmærksom på at give os besked, hvis du ændrer adresse. Indgangsbilletten giver kun adgang til løberen. Hvis du har andre med i bilen kommer de ind til gruppepris.

Det er ikke muligt at få refunderet startgebyret, men du er velkommen til at overdrage nummeret til en anden og ændre distance. Det kan også gøres i parken på løbsdagen.

Du kan med fordel benytte Knuthenborgs hjemmeside www.knuthenborg.dk for informationer om parken. Ellers er du velkommen til at kontakte os på aneste@aneste.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også følge med på www.fredskovmarathon.dk

Tak til Knuthenborg Safaripark fordi de endnu engang har lyst til at være med til at give os løbere endnu en unik oplevelse.

www.fredskovmarathon.dk

www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/marathon-i-knuthenborg-safaripark/