Dag 4 – Glad indeni

Det her er super fedt, og jeg er bare glad indeni. Det er måske svært at forestille sig, hvordan det kan være så dejligt at løbe så mange kilometer, men tro mig, jeg nyder det. Det er en fantastisk frihedsfølelse at løbe derudaf uden at skulle nå noget. At nyde udsigten og den skønne natur og stoppe op for at kigge, når jeg har lyst. Det er spændende ikke at vide, hvad dagen bringer af muligheder. Hvordan er turen, vejret, det næste overnatningssted? Hvordan føles det i dag?

Som jeg har sagt før, det er et eventyr, og det handler ikke bare om at komme i mål. Det er selvfølgelig altid dejligt at nå målstregen, men det handler om turen derhen.

Vi havde den skønneste tur i dag. Ruten var alletiders med cykelstier og mindre veje med kun lidt og hensynsfuld trafik. Markerne er et fantastisk syn, og dyrelivet er rigt. Vi løb igennem mange små skønne landsbyer, som alle er meget velholdte. Der var også tid til at spise is 🙂

Alle har det godt, og humøret er højt. Selvom benene har det godt, så orker vi dog ikke at gå for langt efter aftensmaden. I dag gik vi en runde uden at finde en restaurant, og så bad vi Ulrich om at være chauffør 🙂

At benene har det godt, betyder ikke, at vi ikke kan mærke, at vi løber mange kilometer. Musklerne bliver trætte, og det er dejligt at lægge sig i sengen efter aftensmaden og slappe af. En nats søvn og så er vi klar igen 🙂

IMG_3620IMG_6795IMG_3628IMG_3638IMG_6847IMG_6870

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Running2Paris – dagen i tal

  Dag 4 ud af 19
Tidspunkt Torsdag den 25. juni 2015, kl. 8.00
Rute Fra An der Mühle 3, 23972 Dorf Mecklenburg, Tyskland 
til Hauptstrasse 27A, 19246 Zarrentin am Schaalsee, Tyskland 
Længde 61,4 km
Tid 7.39.09
I alt 212,7 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/dag-4-glad-indeni/

Skriv et svar

Your email address will not be published.